MICHAEL BUBLÉ 16. septembra 2019. u Zagrebu

[ssba]
November 16th, 2018

Ponosni vlasnik deset snimljenih izdanja, brojnih hitova, četiri Grammy nagrade i više od 60 miliona prodanih albuma, Michael Bublé 16. septembra 2019. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje kojom promovira svoje najnovije studijsko izdanje love, a koja počinje na Floridi 13. februara sljedeće godine.

 

MB 2018 poster CRO v2

 

Ovo je četvrta velika svjetska turneja u bogatoj karijeri Michaela Bubléa, a njezin prvi dio uključuje 27 američkih gradova među kojima je koncert u legendarnom Madison Square Gardenu u New Yorku te Stapeles Centru u Los Angelesu. Evropski dio turneje započinje 20. maja 2019. godine u Birminghamu, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji te koncertu u Zagrebu, pjevač će posjetiti i razveseliti svoje obožavatelje u Irskoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Španiji, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj, Bugarskoj, Belgiji te Holandiji.

 

- Vraćam se raditi ono za što sam stvoren. Vraćam se svijetu kojem više nego ikad prije treba ljubavi, romantike i smijeha, a upravo to kanaliziram kroz nove pjesme. Ovo je najbolji album koji sam snimio do sad, izjavio je Michael Bublé koji je zbog obiteljske situacije jedno vrijeme izbivao s muzičke scene.

 

love stoji kao dokaz moći muzike i njezine iscjeliteljske moći – u ovom slučaju, ne samo za slušatelja, već i za Bubléa: Istina je da sam trebao napraviti ovaj album i da je djelovao jako terapeutski na mene. Ove pjesme i ovaj žanr su suština mene. Savršeno mi odgovaraju i djeluju tako prirodno.

 

Najnoviji album love predstavlja presjek bezvemenskih ljubavnih klasika u blistavim novim aranžmanima među kojima se izdvajaju My Funny Valentine u Michaelovoj vrhunskoj interpretaciji, La Vie En Rose koju je otpjevao u duetu s Cécileom McLorinom Salvantom dok je s Loren Allred udahnuo novi život Kris Kristoffersonovom hitu Help Me Make It Through The Night. Emocionalno središte albuma  love je njegova koautorska pjesma Forever Love koja govori o njegovoj omiljenoj ulozi oca te ranjivosti i snazi koja dolazi uz bezuvjetnu ljubav.

 

Album u prodaju izlazi danas, a Michael Bublé će ovaj dan zapamtiti i po tome što će na Hollywood Walk of Fame dobiti svoju zvijezdu. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaju kreću 23. novembra, a moći će se kupiti putem sustava Eventim te na njihovim prodajnim mjestima. Više informacija može se pronaći i na službenoj Facebook event stranici.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team