Mir, ljubav i komunikacija: Weekend Media Festival u duhu legendarnog Woodstocka

[ssba]
April 4th, 2019

Pod sloganom Mir, ljubav i komunikacija i generalnim pokroviteljstvom Adris grupe, 12. Weekend Media Festival od 19. do 22. septembra u Rovinj donosi duh legendarnog Woodstocka. Najveći regionalni medijski festival ove će godine prirediti hommage nezaboravnom američkom muzičkom festivalu kroz rasprave o nikad zanimljivijoj i bržoj transformaciji medijske industrije i zalaganjem za slobodu odlučivanja.

 

Kako se društvo mijenjalo tih turbulentnih ’60-ih godina prošlog vijeka kada je Woodstock održan, tako se danas rapidno mijenja svijet medija i marketinga. Promjene su uzbudljivije nego ikada, pa upravo promatramo iznimno živu transformaciju medija.

 

Nikola Vrdoljak i Tomo Ricov

Nikola Vrdoljak i Tomo Ricov

 

Netflix je potaknuo cijeli niz novih streaming servisa, proizvodnja kvalitetnog sadržaja je življa no ikad, a sport postaje gotovo jedini sadržaj koji zahtijeva live broadcast i time mu nevjerojatno raste cijena.  Iako i dalje nezaustavljivo rastu, Facebook i Google su u defenzivi pred techclashom, Apple se uključuje u medijski svijet, agencije se ubrzano transformiraju, ali još nije sasvim jasno u što…I kroz ovaj Weekend ćemo nastaviti detaljno raspravljati o jednoj od najzanimljivijih transformacija jedne industrije u povijesti. Materijala imamo jako puno, najavio je direktor programa festivala Nikola Vrdoljak.

 

Cijelo desetljeće društvenih previranja i sveopćeg bunta kulminiralo je upravo na Woodstocku. Gotovo pola miliona ljudi na blatnjavoj livadi, nestašica hrane i vode, zakrčene ceste, psihodelične droge… No on je u historiji ipak ostao zapisan kao festival mira, ljubavi i muzike koji je pokazao da je moguće mijenjati svijet.

 

- S obzirom na danas aktualne društvene teme u Hrvatskoj, na 50. godišnjicu Woodstocka više nego ikad nam treba osnovna poruka festivala: Peace & Love. Zato Weekend Media Festival u svom 12. izdanju duh Woodstocka prenosi u novi milenij te Weekend postaje festival mira, ljubavi i komunikacija, objasnio je direktor festivala, Tomo Ricov.

 

Weekend Media Festival predavanje

 

Pripreme su u punom jeku. Early bird kotizacije već su u prodaji i do 1. maja mogu se kupiti po cijeni od 1.250 kuna + pdv. Ove godine novost je Weekend paket koji omogućava rezervaciju smještaja & kotizaciju.  Svi marketingaši svoje radove mogu prijaviti na osmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove predstavit će najvažnija regionalna digitalna nagrada – SoMo Borac.

 

Osim po provokativnim i konstruktivnim raspravama o trendovima u medijskoj industriji, najveći regionalni festival komunikacija poznat je i kao mjesto najbolje zabave. Ove godine donosi pomno osmišljen muzički program u duhu Woodstocka, iz vremena kad je muzika postala umjetnost i sredstvo otpora. Vidimo se, kao i svake godine, u staroj Tvornici duhana u Rovinju.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team