Multi-instrumentalist Témé Tan novo pojačanje OTP World Stagea na INmusic festivalu #13

[ssba]
March 19th, 2018

Hvaljeni multi-instrumentalist i producent Témé Tan nastupit će na INmusic festivalu #13 u sklopu projekata Multikulturalizam u muzici i Europavox!

 

Muzika koju stvara Tanguy Haesevoets umjetničkog imena Témé Tan rezultat je višegodišnjeg rada širom svijeta i brojnih utjecaja s više strana. Njegova muzika je s jedne strane moderna i odraz je života čovjeka koji se osjeća kao kod kuće na četiri različita kontinenta, dok s druge strane poštuje tradiciju. Odrastao je u Kongu, a trenutačno mu je glavna baza u Belgiji. Veliki utjecaj na njegovu muziku imalo je i putovanje u Brazil, koje je rezultiralo EP izdanjem, te posjet prijateljima u Japanu, gdje je prošao kroz fazu japanskog elektro popa. Unatoč činjenici što je sarađivao s kolegama muzičarima širom svijeta, Témé Tan je odlučio nastupati samostalno. Kako često ističe, nema velike planove, ali uvijek razmišlja o budućnosti i smjeru muzike kojim se želi baviti. Inspiraciju sakuplja u svakoj državi koju posjeti, a njegovi nastupi su poznati po sjajnoj pozitivnoj energiji koja publiku tjera na ples. Tokom godina, njegova muzika postaje sve osobnija i žanrovski se transformira se u autentičan stil. Pjesme koje snima uglavnom su spoj bossanove, elektro popa i world muzike, a u opojnost muzike Témé Tana hrvatska publika će se uvjeriti već ovog ljeta na INmusic festivalu #13.

 

YouTube Preview Image

 

Témé Tan na INmusic #13 stiže u sklopu višegodišnjeg ciklusa Multikulturalizam u glazbi i projekta Europavox, čiji je INmusic festival ponosni partner. Projekt Multikulturalizam u muzici nastoji kroz muziku zrcaliti univerzalnost u raznolikosti, ukazati na važnost kulturnih raznolikosti i njihovu nezamjenjivu ulogu u formiranju savremenog društva i kulture. Europavox projekt predvođen Europavox Festivalom sufinanciran je od strane Europske komisije kao važan program za poticanje međueuropske saradnje i doprinos suvremenoj kulturi i muzicii. Europavox okuplja partnere iz sedam evropskih država i najvažnije glazbene promotore i festivale u svakoj od partnerskih zemalja sa ciljem poticanja razmjene savremenih autorskih izvođača iz svih dijelova Evrope, razvijanju inovativnih pristupa na području evropske muzičke industrije te zajedničkom javnom zagovaranju bogatstva i raznolikosti interkulturalne evropske baštine.

 

YouTube Preview Image

 

Témé Tan se na INmusic festivalu #13 pridružuje velikim Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpolu, Alice in Chains, David Byrneu, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombinu, Frank Carter & The Rattlesnakes, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue i mnogim drugima. INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. juna 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 399 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) do kraja radnog dana u petak, 30 ožujka. Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 399 kuna (+troškovi transakcije) do 30. ožujka u ponoć, kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team