Najavljen program spektakularnog otvaranja ski sezone na Jahorini

[ssba]
November 25th, 2017

Olimpijski centar Jahorina predstavio je danas nezaboravni zabavni program planiran za svečano otvaranje nove 2017/2018. skijaške sezone, zajedno sa partnerima: hotel Lavina, Termag, Peggy i Eyof. U četvrtak, 14. decembra, prvog dana otvaranja, posjetioce olimpijske planine obradovat će nastup Dženana Lončarevića. Ulaz na koncert je besplatan, a održat će se ispred hotela Bistrica.

 

Prijepodnevni sati drugog dana otvaranja rezervisani su za EYOF challenge trke, dok će u večernjim satima biti organizovane zabave na nekoliko lokacija u olimpijskom centru, od kojih treba posebno izdvajiti hotel Lavina i DJ zabavu kod Peggyija u petak od 13 sati. U subotu, trećeg dana otvaranja predstojeće ski sezone sve goste očekuje Total TV party uz DJ Nixona na platou Poljice, a specijano iznenađenje bit će i nastup Miroslava Ilića, ispred hotela Bistrica.

 

- Sa nestrpljenjem iščekujemo sve posjetioce u novoj sezoni, s obzirom na to da je kompletna usluga skijališta podignuta na viši nivo. Imamo više od 20 kilometara novouređenih alpskih staza sa signalizacijom i djelimicno osposobljen sistem za vještačko osnježavanje koji garantuje skijanje tokom 130 dana. Spremne su nove žičare i novi prilazi skijalištu, a sve to mora biti obilježeno velikim proslavama i koncertima – jer zaista imamo šta da slavimo, naglasio je direktor OC Jahorina, Dejan Ljevnaić. Ljevnaić je podsjetio da će, pored koncerata u predsezoni i tokom otvaranja, sve posjetioce Jahorine u novogodišnjoj noći zabavljati Željko Joksimović, besplatnim koncertom ispred hotela Bistrice, dok na proljeće svi sa ushićenjem očekuju prvi EXIT festival na snijegu, predviđen za mart 2018. godine.

 

Pored višednevne zabave, Olimpijski centar Jahorina predstavio je i brojne turističke pakete, kao i specijalne popuste za otvaranje nove 2017/2018 ski sezone, poput 3 noćenja u hotelu Bistrica i trodnevni ski pass po cijeni od 99 eura, kao i popust od 70 % na sve vrste ski pass-ova tokom trajanja Openinga. Novina za ovu sezonu je i ta da se tokom trajanja Expo zima mogu kupiti sve ski karte sa popustom od 10% u Beogradu, kao i u hotelu Bistrica.

 

OC Jahorina sa zadovoljstvom ide u susret predstojećoj ski sezoni koja će posjetiocima ponuditi totalno drugačiji nivo uživanja kako u omiljenom zimskom sportu, tako i u brojnim zabavnim sadržajima. U planu su brojni muzički spektakli tokom cijele sezone, dok su pri kraju realizacije i brojni infrastrukturni radovi, poput uređenja i prosjecanja novih skijaških staza i veznih puteva po FIS standardima, izgradnja akumulacionog jezera koje će se koristiti i u ljetnjoj sezoni za šetnju i boravak u prirodi, izgradnja vjetroustava na vrhu planine, koji će se osim smanjivanja jačine vjetra na vrhu planine koristiti i kao orijentiri i putokazi za skijaše.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team