Nakon Crne Gore i Rumunije EXIT tim pokreće novi festival i u Hrvatskoj

[ssba]
December 14th, 2016

Nakon višegodišnjeg rada na regionalnom povezivanju, te uspješnih festivala u Crnoj Gori i Rumuniji, EXIT tim narednog ljeta stiže i u Istru! Tim koji stoji iza čak četiri nagrade za najbolje evropske festivale iduće godine spojit će četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017, a u velikoj novogodišnjoj akciji 1 karta = 4 festivala, uz kupljenu ulaznicu za EXIT, ulaznice za ostala tri festivala stižu na poklon!

 

YouTube Preview Image

 

Prvi u nizu festivala je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. maja održati u turističkom kompleksu Umaga – Stella Maris! Već je poznat dio programa glavne bine koji prve noći predvodi jedan od najpopularnijih svjetskih bendova The Prodigy u okviru turneje u kojoj su ove godine održali jedan od najboljih koncerata na EXIT-u ikada, a potvrđeni su i miljenici ovdašnje publike kultni Dubioza kolektiv, te istarski domaćini Urban&4. Novi festivalski biser Mediterana predstavit će nekoliko desetina najznačajnijih imena svjetske i regionalne muzičke scene na šest različitih bina, a pored dva glavna festivalska dana posjetioce u turističkom kompleksu Stella Maris očekuje i velika žurka zagrijavanja u četvrtak, 25. maja, kao i žurka za one najizdržljivije u nedjelju, 27. maja! Sljedeći festival u nizu, rumunski Revolution festival, nominovan je u čak dvije kategorije Evropskih festivalskih nagrada, za Najbolji novi i Najbolji mali festival u 2016. godini. Treće po redu izdanje festivala u Temišvaru otvorit će svoje kapije 2. i 3. juna i kao i prethodnih godina predstaviti muzičare iz cijelog svijeta, a prve najave izvođača očekuju se posle praznika.

 

exit_ng-akcija

 

 

Odmah nakon EXIT festivala koji se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT Avantura se kao i prethodnih godina nastavlja uz novo, već četvrto izdanje Sea Dance festivala koje će se iduće godine održati od 13. do 15. jula. Novo izdanje donijet će brojne inovacije u produkciji i promociji, a EXIT tim je za iduću godinu udružio snage sa vodećim producenatima sa Ibice i Velike Britanije zaslužnim za popularne festivale kao što su malteški Annie Mac presents Lost and Found, Hideout na Zrću, britanski Parklife i kultni The Warehouse Project u Manchesteru. U Budvu dolazi i dio tima Kendal Callinga koji je upravo proglašen za jedan od najboljih britanskih festivala u kategoriji do 40.000 posjetilaca! Na događaje koje ovaj tim radi u Španiji, Malti i Hrvatskoj godišnje putuje preko 30.000 posjetilaca samo iz Velike Britanije, ali i desetine hiljada turista iz cijelog svijeta.

 

Ovim povodom, EXIT je danas pokrenuo i najveću novogodišnju akciju otkako postoji! Samo tokom predstojećih praznika, u akciji 1 karta = 4 festivala svi već postojeći ili budući kupci ulaznice za EXIT festival po cijeni od 115 KM, dobit će na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017, za Sea Star festival u Hrvatskoj (26. i 27. maja), Revolution Festival u Rumuniji (2. i 3. juna), te Sea Dance festival u Crnoj Gori (13-15. jula). Broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen, a svi kupci, postojeći ili budući, svoje EXIT ulaznice moći će lako da registruju od 1. do 28. februara na EXIT oficijelnoj stranici.

 

Ulaznice za EXIT novogodišnju akciju dostupne su na www.kupikartu.ba.

 

U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za EXIT festival već od 69 eura. Paketi sadrže ulaznice i smještaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu Exit Tripa, zvanične turističke agencije Exit Avanture, moguće je odabrati i drugi smještaj, u hostelu ili apartmanima. Od 20. decembra u prodaji će biti i veoma ograničen broj paketa za Sea Star Festival. Po cijeni već od 49 eura posjetioci će biti u prilici da rezervišu šest noći u kampu Sea Star Festivala, kao i ulaznicu, a u ponudi će biti i smještaj u apartmanima u okviru festivalskog kompleksa već od 9.99 eura za noć po osobi. Više informacija na www.exittrip.org.

 

 

Duh Ljeta ljubavi 1967. spaja region!

Sva četiri festivala u organizaciji EXIT tima naredne godine proslavit će 50 godina od čuvenog Ljeta ljubavi 1967, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravopravnost. Kao jedini savremeni muzički festival koji je nastao iz borbe za društvene promjene i čija misija je povezivanje i regionalna saradnja, EXIT na ovaj način želi da očuva osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki muzički festivali, još krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te da prenese poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svijetu potrebnije više nego ikad.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team