Nakon Pariza i New Yorka magična La Grande Crème i u Sarajevu

[ssba]
March 19th, 2018

Druženje koje je Ambasada ljepote Contour D upriličila u restoranu Četiri sobe gospođe Safije poslužilo je kao idealna prilika da najpoznatiji svjetski kozmetički brend Biologique Recherche predstavi čudo od kreme, La Grande Crème, apsolutnu inovaciju u svijetu profesionalne kozmetike koja djeluje na proces starenja kože i omogućava potpunu staničnu regeneraciju.

 

U svečanoj atmosferi, prisutnim gostima je u ime tima Biologique Recherche u BiH dobrodošlicu poželjela Delila Spahić, vlasnica kozmetičkog salona Contour D koji je ekskluzivni zastupnik brenda Biologique Recherche u BiH.

 

La Grand Creme (1)

 

- Izuzetna mi je čast što je tim Biologique Rechercha nakon Pariza i New Yorka uvrstio i Sarajevo u svoju rutu prezentacije, čuda od kreme kako su je već proglasili u kozmetičkom i medicinskom svijetu. Moji klijenti i ja uvjereni smo u učinkovitost Biologique Recherche kozmetike, koja se bazira isključivo na rezultatima. Naš cilj je još veće osvajanje tržišta u BiH, posebno u ekskluzivnom hotelima, koji zaslužuju da koriste kozmetiku jedne od najvećih svjetskih kompanija, kazala je Delila Spahić, ambasadorica brenda Biologique Recherche u BiH.

 

Prezentaciju La Grande Crème upriličio je Stefan Lipp, vodeći stručnjak estetske medicine i doktor Biologique Recherche u Parizu koji je naglasio da kompanija Biologique Recherche mnogo ulaže u naučna otkrića i da je La Grande Crème upravo nastala na osnovu velikog otkrića Laboratorije za ekspresiju gena u San Diegu u oblasti programiranja ćelija.

 

- Ovdje se zaista radi o stvarnom preporodu tkiva! La Grande Crème tako podstiče dubinsku regeneraciju derme vraćajući joj snagu i potpomažući epidermalno restruktuiranje. Njena formula popunjava šupljine i neugledne volumene i pruža ‘efekat liftinga’ i preoblikuje konture lica, objasnio je Lipp.

 

La Grand Creme (2)

 

Charlotte Diassé, glavna izvozna menadžerica Biologique Recherche naglasila je kako je poznati francuski kozmetički brend posvetio veliku i istančanu pažnju pakovanju La Grande Crème koju su izradili najstarijih francuski proizvođača stakla i kristala.

 

La Grande Crème, ne samo da zaustavlja starenje, već i podmlađuje ćelije i popravlja oštećenja DNA, a formula je utemeljena na naučnoj inovaciji. Zahvaljujući svojoj složenoj formuli, ova krema rješava sve probleme vezane za starenje, a naročito ekspresiju gena uključenih u proces starenja kože, što omogućava pravilno stanično obnavljanje.

 

Biologique Recherche je identificirala EpigenActiv, peptid koji djeluje na receptore EGF (ili faktore rasta), neophodne za regeneraciju tkiva i recikliranje razgrađenih proteina. Njena formula, bogata aktivnim sastojcima, spoj je šest različitih vrsta djelovanja: regeneracija, struktura i volumen, učvršćivanje, antrid, protiv pigmentnih fleka, zaštita DNK i epidermalnih matičnih stanica.

 

Ova krema, kao i drugi ekskluzivni kozmetički proizvodi Biologique Recherche, dostupni su u Ambasadi ljepote Contour D u Sarajevu.

 

La Grand Creme (3) La Grand Creme (4)
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team