No Sleep je najbolji novi festival Evrope!

[ssba]
January 16th, 2020

Exitov međunarodno priznati No Sleep Festival proglašen je za Najbolji novi festival Evrope na sinoćnoj svečanoj dodjeli Evropskih festivalskih nagrada (European Festival Awards) u Holandiji, najprestižnijem evropskom festivalskom takmičenju! Prije titule za No Sleep, EXIT je već osvojio dvije nagrade za Najbolji veliki evropski festival za izdanja iz 2013. i 2017. godine, a Sea Dance za Najbolji evropski festival srednje veličine 2015. godine. Time je EXIT tim postao i najnagrađivanija nezavisna festivalska grupacija Evrope, osvojivši čak četiri titule u samo sedam godina i to u godini kada EXIT proslavlja svoj jubilarni, dvadeseti rođendan! Trijumf No Sleep festivala posebno se ističe kada se uzme u obzir da je na ovogodišnjem festivalskom takmičenju učestvovalo više stotina festivala, za koje je glasalo više od 350 hiljada ljudi iz brojnih zemalja svijeta, kao i stručni žiri, koji čine neki od najvećih autoriteta u svjetskoj muzičkoj industriji. Nakon dvije osvojene titule, i EXIT se ponovo našao među deset najboljih velikih festivala Evrope, i to deseti put od kad su ove nagrade ustanovljene 2009. godine, dok se među najboljima u svojoj kategoriji čak šesti put našao i Sea Dance.

 

Muzička platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog brenda Guarana, izgradila je zavidnu reputaciju na svjetskoj sceni u proteklih pet godina, prije svega kroz kultnu binu na EXIT i Sea Dance festivalima, ali i brojnim No Sleep događajima u svjetskim metropolama kao što su London, New York, Rim, Sao Paulo, Barselona, Brisel i drugi. Uz pohvale fanova i medija iz više od 40 zemalja svijeta, No Sleep je predstavio neke od najuzbudljivijih izvođača svjetske elektronske scene i vodećih klubova svijeta, koji su ugostili i Exitove No Sleep događaje, a među kojima su i fabric (London), Rex, Concrete (Paris), Tresor (Berlin), Sub Club (Glazgov), Fuse (Brisel), Arma17 (Moskva), D-Edge (Sao Paolo), The Bunker (Njujork), Goa (Rim), Nitsa (Barselona) i drugi.

 

Iako se održava svega dvije godine u današnjem formatu, No Sleep se već izdvojio kao jedan od najvećih indoor elektronskih muzičkih događaja u Evropi, a održava se na više od deset lokacija u Beogradu, uključujući Glavni hangar u Luci Beograd i međunarodno priznate klubove kao što su Drugstore, 20/44, Mladost, half, Dot i drugi. Na spisku dosadašnjih izvođača festivala nalaze se redom neka od najtraženijih svjetskih imena kao što su Nina Kraviz, Fatboy Slim, Amelie Lens, Bicep, Jeff Mills, Dax J i brojni drugi. Nakon velikog uspjeha u vidu rasprodatog samostalnog festivalskog izdanja i prateće konferencije, No Sleep se vraća ove godine u novembru, a sve detaljnije informacije bit će uskoro dostupne na nosleepfestival.com.

 

 

Samo do petka, 17. januara: Uz EXIT 2.0 i dvaput na more! 

Za sve one koji jedva čekaju ljeto i noći na No Sleep binama na EXIT i Sea Dance festivalima,  u toku je i velika praznična akcija u kojoj se kupovinom ulaznice za jubilarni, dvadeseti rođendan EXIT festivala po promotivnoj cijeni od 118 KM, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica! Akcija traje najkasnije do petka, 17. januara u ponoć, a dovoljno je da se svi postojeći i budući kupci poslije registruju u periodu od 1. do 29. februara na sajtu exitfest.org gdje mogu i da kupe ulaznice, kao i direktno u prodajnoj mreži kupikartu.ba. Turistički paketi za EXIT i druge festivale nalaze se na sajtu exittrip.org.

 

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team