Nova Apgrade sezona: Rasprodate karte za nastup Richieja Hawtina u klubu Drugstore

[ssba]
February 24th, 2020

Apgrade otvara novu, šestu sezonu ekskluzivnim setom Richie Hawtina u klubu Drugstore u petak 28. februara, a ulaznice za ovaj istinski poseban događaj su rasprodate i neće ih biti u prodaji na vratima.

 

- Ponosni smo što ćemo ugostiti Richieja Hawtina u klubu Drugstore i zajedno proslaviti njegov izbor da nastupi u ovom autentičnom andergraund klubu, poručuje Apgrade.

 

Vođen kriterijumima i inspiracijom koji su mu omogućili ovakvo bogatstvo izbora i balans u karijeri, Richie je odabrao Drugstore kao mjesto povratničkog nastupa u Beogradu. Ovdašnjoj publici i klaberima koji su prije ostalih došli do blagajne, to nesumnjivo donosi retku privilegiju, ali i simboliku zajedničkog povratka korjenima techna u beogradskom hramu elektornske muzike.

 

Publiku će u noć sa jednim od najvećih techno imena današnjice uvesti Schwabe, vedeta lokalne scene, dok će za završni set biti zadužen Lag koji je pripemio i novo izdanje u serijalu Apcast mikseva posvećenih promociji domaćih talenata u elektronskoj muzici.

 

Jedinstvena figura detroitskog i predvodnik globalnog tehna, Richie Hawtin, duboko je privržen svojim izvornim idejama inovacije, promjene, iznenađenja – kako u muzici koju kreira i potpisuje svojim imenom ili nekim od brojnih pseudonima, tako i u naprednoj tehnologiji koju nesputano i pionirski koristi i promovira. Svojim principima Richie je ostao dosljedan i u brojnim live i DJ varijacijama: u okviru svog ENTER ili CLOSE koncepta žurki, rijetkih, ali nezaboravnih. Plastikman nastupa na probranim događajima (SONAR, Mutek, Time Warp) ili nesvakidašnjim lokacijama (Gugenhajm muzej), periodičnih turneja za M_nus ili Plus 8, festivalskih setova za desetine hiljada fanova ali i DJ gigova u intimnom klupskom okruženju, lišenih konceptualnih okvira.

 

Tokom prethodnih pet sezona Apgrade je beogradskoj publici predstavio brojne umjetnike i umjetnice iz samog vrha svjetske elektronske scene kao što su Laurent Garnier, Sven Vath, Solomun, Maceo Plex, Tale Of Us, Nicolas Jaar, Seth Troxler, Moodymann, Ben Klock, Modeselektor, Amelie Lens, Helena Hauff, Recondite ali i nove talente ili provjerene selektore iz underground sfere, pomenimo i neke od njih – Fjaak, Vril, Kobosil, Orpheu The Wizard, Skee Mask, Daniel Miller, Michael Mayer, DJ Tennis, Radio Slave, Mathame.

 

U životu Apgradea ova godina donijet će kombinaciju novog i starog, velikog i malog, događaja festivalskog formata kao i uzbudljivih nastupa u manjim, intimnijim prostorima. Za vijesti o novim gostovanjima, pratite Apgrade na sajtu kao i naFacebooku iInstagramu. Uzbuđenja slijede!
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team