Nova Spark.me govornca je HEATHER B. ARMSTRONG

[ssba]
April 25th, 2017

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 29. i 30. maja, u Budvi, najavio je novu govornicu. Radi se o Heather B. Armstrong, najpoznatijoj svjetskoj blogerki iz oblasti roditeljstva i autorki bestselera časopisa New York Times.

 

Armstrong važi za najpoznatiju blogersku iz oblasti roditeljstva na svijetu, sa više od 1,5 miliona pratitelja i pratiteljica samo na Twitteru. Njen blog dooce.com proglašen je jednim od nezaobilaznih blogova od strane časopisa Time. Pozitivne reakcije čitatelja na njene avanture kao roditelja su je inspirisale da napiše knjigu It Sucked and then I Cried: How I Had a Baby, a Breakdown, and a Much Needed Margarita, koja se ubrzo našla na listi bestselera časopisa New York Times, renomiranoj listi najprodavanijih knjiga na prostoru Sjedinjenih Američkih Država.

 

Heather B

 

Armstrong se smatra pionirkom digitalnog oglašavanja i osobom koja je značajno uticala na razvoj online zajednice kreatora sadržaja. Ima skoro dvije decenije isustva u kreiranju targetiranog sadržaja za brojne svjetske brendove, kao što su Ford, Nintendo i Clorox.  Časopis Forbes je proglasio jednom od 30 najuticajnijih žena u oblasti medija.

 

Armstrong je dva puta učestvovala u Forumu na temu fleksibilnosti radnog mjesta koji je organizovala Bijela kuća, zvanična rezidencija predsjednika SAD. Danas je jedan od najtraženijih govornica na teme vezane za društvene mreže, filantropiju, aktivizam i postizanje ravnoteže između poslovnih obaveza i ličnog ostvarenja.

 

Heather B 2

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije Spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250€ do 14. maja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (name change), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Konferencija Spark.me održat će se peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, kod Budve, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startupove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi Spark.me.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team