Novi ORIFLAME COLOUR STYLIST ULTIMATE ruž za usne dat će neodoljiv pečat vašem stilu

[ssba]
March 20th, 2019

Kvalitetan ruž za usne i mudro odabrana nijansa naglasit će vaš stil na sasvim poseban način. Oriflame ima odgovor: nova, izuzetno kremasta formulacija The ONE Colour Stylist Ultimate ruža dat će neodoljiv pečat vašem stilu. Novi ruž dolazi u paleti od 24 uzbudljive i moderne nijanse, a zahvaljujući inovativnom obliku ovaj ruž omogućava besprijekornu definiciju i konture usana u samo jednom potezu. Eksperimentišite i isprobajte sve nijanse ili pronađite one koje savršeno odgovaraju baš vašoj nijansi tena: toploj, hladnoj ili neutralnoj.

 

Oriflame je izabrao svoje THE ONE djevojke. Tatjana Ikanović, Aida Cvijetić i Šejla Ramović isprobale su nove nijanse. Svoj dnevni i večernji look upotpunile su stručno odabranim nijansama make-up artistice Maje Talović i u samo jednom potezu doživjele pravu transformaciju pred objektivom Edvina Kalića.

 

 

 

 

Tatjana Ikanović

 

 

Tatjana je na Instagramu poznata kao @turquoiselove9, a u životu je spojila naizgled nespojivo: pravo i umjetnost. Životni put je odveo ka pravnim naukama, a ljubav prema kreativnom, fotografiji, slikanju i modi, što je prati od djetinjstva i mladosti do danas.

 

oriflame kampanja (12)

 

- Instagram je ispunio moju želju da svu svoju kreativnost, posebno ljubav prema modi, podijelim i sa drugima. Pružio mi je mogućnost da radim s meni najdražim brendovima, da upoznam divne ljude iz cijele regije, da od saradnika mnogo naučim i to je ono na čemu sam najviše zahvalna. Neizostavne teme na mom blogu su i one u vezi sa kozmetikom. Oriflame, kao jedan od beauty brendova čije sam kataloge listala s mamom dok još o kozmetici nisam ništa ni znala, bio je moj logičan izbor i u ovom poslu. Izuzetno sam ponosna što sam dobila priliku da radim sa jednim od omiljenih beauty brendova i da nosim titulu njihove ambasadorice. 

 

Za Oriflame kaže i da joj je pomogao da izađe iz svoje zone komfora. Na snimanju je imala priliku nositi So Blackberry tamnu nijansu ruža, za koju nikada nije vjerovala da bi je isprobala i da bi joj pristajala.
- Na snimanju sam nosila nijansu ruža koju nikad nisam nosila. I volim je! Mali korak van zone komfora, ali do uspjeha se dolazi malim, a sigurnim koracima. Kada oslobodiš želje svih ograničenja, tek tad počinješ rasti! 

oriflame kampanja (10)

 

 

 

 

Aida Cvijetić

 

Aida Cvijetić (@aidacvijetic) je mama dva dječaka, radi u polju PR-a i uživa u tom poslu, a kako voli fotografiju, napravila je Instagram profil na kojim pored porodičnih tema dosta priča i o kozmetici, modi i tretmanima za njegu lica. Moda je njena druga ljubav, a kažu da posjeduje poseban modni stil.

 

oriflame kampanja (1) oriflame kampanja (4)

 

 

 

Šejla Ramović 

 

Šejla Ramović (@ramoviceva) studentica na masteru Menadžmenta informacijskih tehnologija na Ekonomskom fakultetu. Uživa u modi, treningu, putovanjima i mogućnosti da sve to zabilježi lijepim fotografijama.

 

- Uživala sam biti dio snimanja sa super ekipom! Oduševljena sam slikama i videom koje smo napravili. Vjerujem da će se i vama svidjeti naša kampanja kao i The ONE Colour Stylist Ultimate ruževi za usne.

 

 

oriflame kampanja (5) oriflame kampanja (7)

 

Više informacija o The ONE Colour Stylist ruževima za usne i načinima kupovine, kao i jedinstvenom popustu za članove možete saznati više na web stranici Oriflame kozmetike u Bosni i Hercegovini.

 

oriflame kampanja (14) oriflame kampanja (15)

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team