Novotel Sarajevo Bristol je zvanično otvoren

[ssba]
September 26th, 2017

Novotel Sarajevo Bristol, prvi član međunarodno poznate i priznate Novotel porodice u Bosni i Hercegovini, koja spada u srednju klasu AccorHotels hotela, vodeće svjetske grupacije za travel & lifestyle, zvanično je otvoren 22. septembra. Ovom svečanom događaju su prisustvovali i predstavnici vlade, članovi lokalne poslovne i hotelijerske zajednice i predstavnici medija.

 

novotel (1)

 

- Al Shiddi Grupacija je počašćena da je uz mnogo napora u prethodnom periodu uspjela obnoviti jedan od simbola grada Sarajeva, što hotel Bristol uistinu jeste i iz tog razloga je ime Bristol zadržano i nakon pripajanja lancu Novotel hotela. Ovom saradnjom želimo uvećati njegovu vrijednost i nadamo se da ćemo time privući nove turiste, podstaći lojalne goste da nam se iznova vraćaju i poboljšati naše usluge u svim segmentima. Kontinuiranim obukama naših uposlenika uvodimo nove standarde u bosansku uslužnu djelatnost, rekao je Sulaiman Al Shiddi, predsjednik Uprave Al Shiddi Grupacije

 

Hotel Bristol, simbol grada smješten u srcu Sarajeva, izgrađen je krajem šezdesetih. U toku rata je uništen i obnovljen od strane Al Shiddi Grupacije. Danas ovaj hotel postaje dio međunarodne porodice Novotel i svojim gostima nudi 186 prostranih i ugodnih soba, mjesto otmjenog objedovanja i vrhunsko okruženje za poslovne sastanke, fitness i wellness centar sa zatvorenim bazenom, a sve u cilju pružanja lijepih i nezaboravnih iskustava.

 

novotel (2)

 

- Otvorenjem Novotel Sarajevo Bristola, u partnerstvu sa Al Shiddi Grupacijom, Orbis Hotel Grupa, kao strateški partner kompanije AccorHotels u istočnoj Evropi, ulazi na obećavajuće tržište sa velikim potencijalom za hotele koji su dio međunarodnih brendova. Ubijeđen sam da Novotel Sarajevo Bristol svojom izuzetnom lokacijom, ponudom proizvoda i usluga i predanošću pružanju kvalitetnih usluga gostima, može u potpunosti iskoristiti potencijal i snagu ovog brenda i biti važan dio hotelske ponude u Sarajevu, rekao je Frank Reul, Šef razvoja Orbih Hotel Grupe.

 

Novotel, historijski brend kompanije AccorHotels nudi široku paletu usluga za poslovne goste i turiste, prostrane sobe, usluge cateringa 24/7, konferencijske sale, ljubazno i proaktivno osoblje, igraonice za djecu i fitnes centre, tako da svaki gost može u potpunosti uživati u svom boravku. Novotel Sarajevo Bristol sa skoro 100 članova tima nudi potpunu uslugu u cilju ispunjenja svih očekivanja! Duh Life Genius  je glavni pokretač strasti cijelog tima, tako da oni uvijek daju sve od sebe da gostima ponude jedinstvena i nezaboravna iskustva. Moderno lagano življenje, kao jedinstvena vrsta boravka, prepuno otmjenosti i jednostavnosti!

 

novotel (3)

 

Novotel Sarajevo Bristol je otvoren i posluje na bazi franšiznog ugovora između vlasnika i investitora Al Shiddi Grupacije, te Orbis Hotel Grupe, vodeće kompanije za upravljanje hotelima u istočnoj Evropi, koja je strateški partner i ekskluzivni nosilac licence u cijeloj regiji za sve brendove AccorHotels hotela, koji su vodeća grupacija za travel i lifestyle.

 

novotel (4)novotel (6) novotel (7) novotel (8) novotel (9) novotel (10) novotel (12) novotel (13) novotel (14) novotel (15)

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team