Objavljen finalni trailer hita JUMANJI: IDUĆA RAZINA

[ssba]
November 1st, 2019

Ove zime u Jumanji svijetu sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, pogrešni igrači ušli su u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji, a čini se da igru neće uspjeti svi uspješno završiti i pritom preživjeti. Jeste li spremni zaigrati najopasniju igru na svijetu?

 

Film Jumanji: Iduća razina u bh. kina stiže sredinom decembra, a sa kakvim će se sve problemima i opasnostima ekipa suočiti i koliko je novi Jumanji postao opasno mjesto za igru, pogledajte u finalnom traileru filma koji je upravo objavljen!

 

Neko vrijeme je prošlo otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. Obzirom da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. Ali jesu li u tome uspjeli?

 

Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovoga puta biti tako?

 

I u ovom Jumanjiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena Dwaynea Johnsona, Jacka Blacka, Kevina Harta, Karen Gillan i Nicka Jonasa dok od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, također dižu na iduću razinu.

 

Jumanji: Iduća razina direktan je nastavak filma Jumanji: Dobrodošli u igru koji je prije dvije godine poharao kino blagajne te ga je samo u bh. kinima pogledalo gotovo 30.000 gledatelja. Vrijedi istaknuti kako je „original“ iz 2017. godine  postao film s rekordnom zaradom u Americi za studio Sony Pictures srušivši dotadašnji rekord Spider-Mana iz 2002. godine. Štoviše, Jumanji je nadmašio sve dotadašnje Spider-Man filmove, Skyfall, Ljude u crnom i Istjerivače duhova. Na globalnoj razini film je ostvario zaradu od čak 950 miliona dolara. Nastavak zato opravdano ima novu razinu očekivanja.

 

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH, ovaj sigurni blockbuster donosi na repertoar svih BH kina od 12.decembra na početku špice filmske sezone u kojoj ćemo gledati kako oskarovskog favorita Male Žene, nove horor adaptacije klasika Kletva i nastavak planetarnog akcionog  blockbustera Loši momci.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team