OC Jahorina predstavio prvu ljetnu humanitarnu TRKU ZA ŽIVOT

[ssba]
August 2nd, 2018

Program ljetne humanitarne Trke za život, koja će se održati u subotu, 11. augusta, na Poljicama u dvije discipline: porodična i extreme za muškarce i žene, predstavljen je na konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica.

 

- Tim koji pobjeđuje, ne mijenjamo. Tako smo našu humanitarnu akciju nastavili u okviru ljetne sezone i sa Fondacijom “Podrži život” organizujеmo humanitarnu “Trku za život” na Jahorini. Ovo je prva ljetna trka ove vrste na Jahorini i predstavlja vrhunsku zabavu i sjajan izazov za porodice, rekreativce, ali i za iskusne takmičare, rekla je Iva Ivkić, izvršna direktorica za IT, prodaju i marketing Olimpijskog centra.

 

Svi zainteresovani će biti u prilici da se uključe u humanitarni dio aktivnosti, zabave se ali i da testiraju svoje mogućnosti na takmičarskim stazama: Porodična trka u dužini 500 m koncentrisana je oko vrtića na Poljicama, sa simboličnih pet prepreka i upotrebom tjubinga, ali i na takmičarskoj stazi extreme trke čija je dužina 5 km. Ova trasa se može vidjeti na sajtu i društvenim mrežama OC Jahorina. Staza je “extreme” zbog 15 prepreka koje su spremljene samo za najjače trkače. Na svakoj od lokacija sa preprekama će biti volonteri, koji će bilježiti takmičare koji uspiju da prevaziđu prepreke.

 

Katarina Danojlić, predstavnica humanitarne fondacije “Podrži život” pozdravila je sve prisutne, zahvalila se na podršci i izrazila zadovoljstvo zbog organizacije još jedne humanitarne akcije na Jahorini.

 

- Kotizacija za obje trke je po 20 KM, a sva prikupljena sredstva, naravno, idu u dobrotvorne svrhe. Svi takmičari će dobiti startni paket sa zanimljivim sadržajem, a svi koji završe trke će dobiti medalje u znak zahvalnosti i kao lijepu uspomenu. Za prva tri mjesta u svakoj katergoriji – djeca, žene i muskarci pripremljene su vrijedne nagrade, dodala je ona.

 

Fondacija Podrži život trenutno vodi osam humanitarnih akcija za djecu.

 

Ratomir Antonović iz Fondacije Podrži život potvrdio je novinarima da su uveliko u toku aktivnosti kojim će se djelovanje Fondacije proširiti na teritoriju Bosne i Hercegovine.

 

Svoje mjesto na humanitarnoj trci možete rezervisati već sad na www.oc-jahorina.com, kao i na platou Poljice ili u hotelu “Bistrica”, dok će se od 10.7. prijave i  uplate vršiti i u hotelu „Termag“ i u aparthotelu „Vučko“. Svi koji žele da podrže akciju a nisu u mogućnosti da se takmiče, mogu to učiniti kupovinom bandane posebno dizajnirane za “Trku za život” na istim lokacijama.

 

Nakon završetka trke istog dana od 22 časa u hotelu Bistrica će biti organizovana dobrotvorna DJ žurka na koju su svi pozvani.

 

Iva Ivkić se, u ime OC Jahorina, zahvalila svima koji su dali doprinos u organizaciji trke i još jednom pozvala sve ljude dobre volje da se priključe humanitarnoj akciji.

 

- Posebnu zahvalnost dugujemo sponzorima koji su nas do sad podržali. Prointer, Planet bike, Vodovod Pale, TOIS, Kafe Tema, Dunav osiguranje, Onogošt, Black and White, Pijaca Pale, Stanišić d.o.o. i hoteli Termag, Vučko i agencija Jahorina Prestige. Pozivam sve rekreativce, sportiste i sve koji žele da se uključe, da ne propuste jedinstvenu priliku da u uzbudljivim trkama upoznaju ljepote Jahorine i učestvuju u promociji pravih ljudskih vrijednosti. Dođite da se zabavite, otkrijete svoje mogućnosti i družite sa ljudima sličnih interesovanja, da još jednom zajedno pobijedimo,  a sve za jedan cilj život, osmijeh, radost i bezbrižnost djece, dodala je ona.




Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More







FBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team