Od sutra ALL EYEZ ON ME: LEGENDA O TUPACU SHAKURU u Multiplexu Ekran Zenica

[ssba]
June 28th, 2017

Od četvrtka 29. juna u Multiplexu Ekran Zenica očekuje vas urnebesna animirana komedija GROZAN JA 3, biografsko-muzička drama po istinitoj priči ALL EYEZ ON ME: LEGENDA O TUPACU SHAKURU, komedija sa Will Farrellom na čelu koja će vas nasmijati do suza i biografska drama PLESAČICA.

 

 

ALL EYEZ ON ME: LEGENDA O TUPACU SHAKURU

Film donosi istinitu, neispričanu priču o produktivnom reperu, glumcu, pjesniku i aktivisti Tupacu Shakuru. Film prati Shakura od njegovih mladih dana u New Yorku do vremena kad je postao jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih glasova na svijetu prije svoje prerane smrti u dobi od 25 godina. Unatoč svim neprilikama, Shakurov sirovi talent, moćni tekstovi i revolucionarni um tjerali su ga naprijed te je postao kulturna ikona čije naslijeđe i dalje raste dugo nakon njegova odlaska.

termin projekcija svaki dan od: 21:15 sati

YouTube Preview Image

 

 

 

GROZAN JA 3 

Illumination, koji je publici donio Grozan ja i najveće animirane hitove 2013. i 2015, Grozan ja 2 i Malce, nastavlja avanture Grua, Lucy, njihovih predivnih kćerkica – Margo, Edith i Agnes – i Malaca u filmu Grozan ja 3. Steve Carellu i Kristen Wiig se pridružuje Trey Parker, co-autor globalnog fenomena South Park i brodvejskog hita Knjiga mormona. Parker pozajmljuje glas negativcu Balthazaru Brattu, nekadašnjoj dječijoj TV zvijezdi. On je postao opsjednut likom koji je tumačio ’80-ih i ispostavit će se da je najstrašniji Gruov neprijatelj do sad. Film će početi da se prikazuje na ljeto 2017.

termin projekcija svaki dan od: 18:00 sati

subotom i nedjeljom dodatni termini od: 12:00, 14:00, 16:00 i 18:00 sati

YouTube Preview Image

 

 

PLESAČICA 
Ništa nije moglo pripremiti Marie-Louise (Soko) za ono što je čekalo. Postati dio Folies Berges u Parizu i pozornica širom svijeta. Zatim je stvorila Serpentine Dance 1887. godine. Nakon smrti njenog oca, dvadesetpetogodišnja Marie-Louise napušta svoj život na američkom Zapadu i seli se kod majke u New York, slijedeći svoje najveće snove – postati glumica. Jedne noći na pozorišnoj sceni, zapetljavši se u svoju dugu haljinu, izbjegava pad tako graciozno, stvarajući čarobni pokret: Serpentine Dance. Publika šokirana, želi još više. Marie-Louise postaje Loie Fuller. Ona kreće u novi život, naporan i težak, napušta New York gdje imitatori žele da ukradu njene inovacije, i seli se u Pariz. U gradu svjetlosti, zasljepljuje publiku svojim izvedbama i postaje ikona.

termin projekcija svaki dan od: 20:15 sati

YouTube Preview Image


Najčitanije

Access Token is invalid, please get it again







FBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team