Održana osma Brending konferencija

[ssba]
June 4th, 2018

- Ja sam stvarno sanjar, vizionar. Ja želim da mijenjam i za mene je promjena nešto važno i to očekujem od svojih saradnika, prijatelja, klijenata. Klijenti to baš i ne vole, ali ja se zbog toga neću promijeniti, nego ću promijeniti njih, njihovu komunikaciju i njihove brendove na bolje, izjavila je Vesna Beganović CEO&Founder agencije Via Media, te svojim pozdravom i zvanično otvorila program osme Brending konferencije koja je ove godine zabilježila nove rekorde po posjećenosti.

 

Pod sloganom RESHAPE BRANS, agencija Via Media u najavi konferencije nam je obećala jedinstveno iskustvo, inovativan sadržaj i svjetske eksperte. Obećanje su više nego ispunili. Ulaskom u Dom mladih, zaronili smo u okean, koji su nam maestralnim vizualima dočarali organizatori Brending konferencije, te smo zajedno s više od 500 profesionalaca i profesionalki marketing industrije otkrili nepregledna prostranstva i mogućnosti.

 

David Balfour

David Balfour

Optimistični smo, pa ćemo reći da su nas svjetski stručnjaci koji su s nama podijelili svoja iskustva, uvjerili da je promjena na bolje zaista moguća, te da možemo ostaviti otežavajuće okolnosti po strani i već danas krenuti u akciju.

 

Iako tematski različita, predavanja Davida Balfoura, majstora iskustvenog marketinga, Borisa Nemšića, “kralja mobilnih telekomunikacija”, Dalibora Šumige, eksperta za neuromarketing, Karima Rashida, genija industrijskog dizajna i Lenje Faragune, “mame” modernog marketinga, imali su jednu zajedničku poruku. Stigla je era novog “human to human” marketinga.

 

Karim Rashid

Karim Rashid

Da bi gradili brendove u ovoj eri, nije vam potrebna stručna marketinška diploma, nego iskrenost i diploma iz ljudskosti. To se pokazalo i pri odabiru pobjednika ovogodišnjeg Young Lions BiH takmičenja, jer su pobjednici i dobitnici prestižne nagrade u vrijednosti od 10 000 KM na zadatak koji su dobili od MarketMakers projekta, ponudili kreativno rješenje koje u fokus stavlja stvarnog i iskrenog čovjeka. Zanimljiv je podatak da su priliku za putovanje na festival kreativnosti u Cannes i ove godine osvojili kreativci iz tima Mania, Danijel Tepšić i Dajan Javorac.

 

Pobjednik Young Lions takmicenja

Pobjednik Young Lions takmicenja

 

Od početka do kraja, konferencija je disala i odisala istinskom ljudskošću, jednostavnošću, iskrenošću, pa se zaista u zraku mogla osjetiti promjena. Zato ćemo i ovo saopštenje preoblikovati i skratiti. Službeni profili Brending konferencije na društvenim mrežama otkriće vam sve najvažnije detalje ovog istinskog praznika marketing industrije, a jedino što vam možemo savjetovati je da već danas počnete planirati dolazak na sljedeću konferenciju.

 

Lenja Faraguna

Lenja Faraguna

 

Svijet se zaista mijenja – to nije puka fraza, to je činjenica. Sretni smo što smo zahvaljujući Brending konferenciji bili dijelom ove promjene.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team