Okuplja se EXIT pleme! Počinje registracija za najpovoljnije ulaznice za EXIT Tribe 2019.

[ssba]
July 24th, 2018

EXIT festival je, u duhu svojih društveno angažovanih korijena, prošle godine započeo obilježavanje 50 godina od izvornog Ljeta ljubavi iz 1967. godine, koje je ove godine nastavljeno uz temu slobode. Za iduću godinu, EXIT šalje poziv članovima svog plemena iz više od 70 svjetskih zemalja na novo okupljanje u 2019! Ovaj poziv ne odnosi se samo na najbolju zabavu na svijetu i plemenski ples među zidinama jedne od najvećih evropskih tvrđava, već, kao i uvijek, ima i snažan društveni angažman, koji je ovaj put usmjeren ka pozivu za zaštitu životne sredine. EXIT Tribe 2019 pozvat će sve svoje fanove, ali i uticajne pojedince iz cijelog svijeta, umjetnike, sportiste i druge javne ličnosti, brojne pokrete i organizacije na ujedinjenje sa jasnim ciljem – zaštititi planetu i cjelokupan život na njoj! U ovom poduhvatu, rame uz rame sa Exitom bit će i predstavnici Standing Rock pokreta, koji predstavljaju globalni simbol borbe za zaštitu planete i koji su prošle godine zajedno sa Nikom Vujičićem sa glavne bine otvorili EXIT festival.

 

Fanovi širom planete već od danas mogu da se prijave u globalni EXIT Tribe i tako sebi rezervišu najpovoljnije ulaznice kada početkom jeseni budu puštene u prodaju.

 

YouTube Preview Image

 

Ovogodišnji, 18.  EXIT festival posjetilo je oko 200.000 posjetilaca koji su tokom četiri noći i dana prošli kroz festivalske kapije! Osvojena titula europskog, a po mišljenju mnogih i svjetskog festivalskog šampiona, imala je proslavu dostojnu ovog historijskog uspjeha, a izjednačen je i dnevni rekord od 55.000 ljudi na Petrovaradinskoj tvrđavi uz dosad najveće finale Exita!

 

Za non-stop slavlje na svim binama i euforiju kakva još nije viđena lično su se pobrinuli David Guetta, Martin Garrix, Alice Merton, Nina Kraviz, Joseph Capriati, Asian Dub Foundation, ZHU, Tale of Us, Asphyx, DJ Tennis, Red Axes i brojni drugi! Ovogodišnje izdanje festivala od starta je premašilo dosadašnja, zahvaljujući novoj produkciji glavne bine čiju su publiku već od prve noći raspametili Migos, ali i američka rokerka LP, te art-pop ikona Fever Ray. Petak i subotu su obilježili koncerti rege kralja Zigija Marlija, repera hitmejkerskog dodira Frencha Montane, historijski nastup dive beskrajnog talenta Grace Jones i sjajno raspoloženi Ofenbach! Novi spektakularni izgled i ove godine prikazala je mts Dance Arena koja je sva četiri dana zadržala pun kapacitet do samog zatvaranja uz tehno ikonu Ričija Hawtina, elektronskog genijalca Macea Plexa, house kralja Solomuna i jednu, jedinu i uvijek drugačiju, Ninu Kraviz, koja je uz pravi plemenski tehno ritam drugu godinu zaredom zatvorila cijeli EXIT uz glasne ovacije publike iz više od 70 zemalja svijeta koji su joj izvukli i osmijeh i suze na lice.

 

YouTube Preview Image


Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team