OREA: One stop shop za one koji cijene unikatnost i vrednuju originalnost proizvoda

[ssba]
November 11th, 2018

Od ponoći 11.11. 2018. otvorena je OREA, prva regionalna online platforma za prodaju isključivo ručno rađenih, kvalitetnih proizvoda, suvenira, originalnih radova i umjetnina. Trenutno na platformi možete pronaći više od 250 unikatnih proizvoda iz 58 trgovina, a u narednom periodu imat ćete priliku da se upoznate i kupite više od hiljadu različitih proizvoda.

 

orea

 

 

OREA Tim, Amra Siljadžić-Džeko, Ajla Fijuljanin, Kerim Kalamujić, Senita Slipac i Ajna Ključanin, prepoznao je zahtjev tržišta i rastući broj kreativnih ljudi i malih manufaktura u cijeloj regiji i napravio pametnu projektnu arhitekturu koja, u svojoj osnovi, pravi svojevrsnu online komunu kreativaca, hobista, proizvođača, umjetnika i umjetnica, kreatora i kreatorki – svih onih koji su već pokrenuli ili tek pokreću male i velike poslove i proizvodnje, a namijenjena je proizvođačima i kupcima.

 

Ukoliko npr. želite naočale koje su izrađene od recikliranog drveta, dovoljno je da ključne riječi unesete u pretraživač platforme Ili, ako ste se odlučili baviti dodatnom djelatnošću i vještom rukom proizvodite neobičan i dopadljiv nakit, OREA će omogućiti da se pridružite zajednici i, iznimno jednostavno za šta vam nije potrebno posebno predznanje o web alatima, otvorite svoju vlastitu online trgovinu.

 

orea 2
- Orea je hrabra i izuzetna ideja umrežavanja kreativaca i kreativki na našim prostorima sa ciljem zajedničke prezentacije i plasmana naših proizvoda na tržište. Kao platforma, Orea će omogućiti da naši proizvodi i rad budu predstavljeni velikom broju kupaca zahvaljujući izuzetnom publicitetu koji generiše. Pored toga, Orea nama malim proizvođačima pomaže sa aspekta logistike i marketinga. Funkcionalan web shop sa kartičnom namplatom i usluge slanja pošiljki “worldwide” će nam omogućiti veći plasman proizvoda, istaknula je Jasmina Dizdarević, dizajnerica Waga Wood brenda.

 

 

- Orea za mene kao vlasnicu malog biznisa u BiH ima zaista veliki značaj, pa imam i velika očekivanja. Nadam se i vjerujem da će naplata, isporuka-dostava u mnogome biti olakšana. Sve u svemu jako se radujem Orei, kaže Andrea Camić, vlasnica brenda Rukom.

 

 

OREA princip je genijalno jednostavan: na jednoj platformi se nalaze svi brendovi i proizvodi. Svejedno gdje se nalazite, u nekoliko klikova možete kupiti artikl, no shop možete otvoriti samo ako ste iz neke od zemalja regiona (BiH, Srbija i Hrvatska).

 

Ukoliko ste ispunili ovaj uslov i nešto prodajete, tim iskusnih webovaca će vas usmjeriti kako da plasirate svoj proizvod. Ukoliko ga, ipak, kupujete, bez muke i dodatnih klikova ili poziva, kupljeno će doći na vašu ili adresu koju unesete.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team

FBL 1000x500 px