Otkrili smo omiljene proizvode za njegu lica Amre Džeko

[ssba]
February 15th, 2020

Među brojnim korisnim stvarima koje su nam donijela nepregledna online prostranstva moramo priznati da je jedna od najvrjednijih zapravo bliskost, koju smo sada u mogućnosti ostvariti s ljudima širom planete. Naročito s onima s kojima to, prije pojave društvenih mreža, nije bilo moguće. Naravno, mislimo na zvijezde koje su svoje zvjezdane statuse pretočile u prisustvo na online platformama kroz kreiranje vrijednosti za mrežu „svojih ljudi“. Jedna od takvih je sasvim sigurno i Amra Silajdžić Džeko, koja uživa naklonost velikog broja pratilaca. Iza tog broja krije se Amrina autentičnost, iskrenost, humanost i pozitivna poruka koja se proteže kroz sadržaj njenih objava. Upravo zbog toga i ne čudi što je Amra postala uzor mnogim djevojkama i ženama koje cijene ljepotu, tako što se, baš kao i ona, bave zdravljem svog tijela i duha.

 

Sa željom da otkrijemo recept uz pomoć kojeg i naše lice može uvijek blistati kao i Amrino, zamolili smo je da s nama podijeli svoje omiljene proizvode kad je riječ o njezi kože lica. Naravno, pored redovnih vježbi, unosa tekućine i zdrave prehrane, Amra nam je otkrila da zaista postoje takvi kozmetički preparati koji će podržati, ubrzati i zadržati pozitivne promjene i učinak zdravih navika na našem licu. Svoje omiljene proizvode ona je pronašla u liniji proizvoda Prirodne kozmetike Gloria, a među njima posebno mjesto imaju Zlatni serum za lice smilje, maska za lice zelena glina i piling za lice.

 

Artboard 1 copy 2

 

Jednom sedmično, Amrina beauty rutina uključuje piling, koji dubinski čisti sve nečistoće i odumrle ćelije kože, kako bi se koža lica cirkulacijom pripremila za novi ciklus regeneracije. Nježna masaža lica ovim pilingom obogaćenim mljevenim košpicama masline i marelice, kožu lica će adekvatno pripremiti za sve izazove.

 

Artboard 1

 

Svakih 10-15 dana, Amrinoj beauty rutini pridruži se i ritual s maskom od zelene gline. Za njenu kožu, ova maska je savršena jer kožu dubinski pročisti i remineralizira. Pored toga, sastojci poput ulja čajevca i lavande djeluju protuupalno, a velika koncentracija mikro-hranjivih sastojaka i minerala u glini kožu ostavljaju zdravom, blistavom i zaštićenom od svakodnevnih problema koji su inače prisutni kod masne kože. Nakon korištenja maske, a i pilinga, koži je potrebno nešto hranjivo. Amra je odabrala da to bude Zlatni serum, jer on sadrži ekstrakt neopisivo ljekovitog smilja i veoma se jednostavno koristi. 3-5 kapi seruma uz masažu akupresurnih tačaka lica, kožu ostavlja zdravom, kako na staničnom, tako i na vizualnom nivou.

 

Artboard 1 copy

 

Pored svih korisnih savjeta koje svakodnevno dijeli sa svojim pratiocima, Amra Džeko nam također daruje poseban uvid u jedan život obasut zvjezdanom prašinom. U tom uvidu sasvim je jasno da blistati poput zvijezde zapravo znači njegovati humanost, biti nježan prema sebi, te blizak s prirodom i svojim ljudima. Iste vrijednosti njeguje i brend Prirodne kozmetike Gloria, koji je svima dostupan online na Gloria, u svim dm trgovinama i bolje opremljenim ljekarnama širom BiH.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team