Otvorene su prijave za Spark.me 2017 startup takmičenje

[ssba]
April 1st, 2017

Otvorene su prijave za Spark.me startup takmičenje 2017 u okviru Spark.me konferencije. Pobjednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekt vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt Aleji preduzetnika u San Francisku. Novina ove godine je posebna nagrada za drugorangirani tim, koji će imati priliku da provede 14 dana u rezidenciji za startupove, Startup Embassy, smještenoj u Palo Altu u Silicijumskoj dolini, koja je ujedno i ovogodišnji sponzor Spark.me konferencije. Spark.me je jedna od najvećih biznis i marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi i održava se 29. i 30. maja, u Bečićima kod Budve.

 

Spark.me startup takmičenje teži da okupi timove iz cijelog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta. Učešće u ovom takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2015. (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Ovo su uslovi koje TechCrunch postavlja kako bi bilo moguće učestvovati u TechCrunch Disrupt Aleji preduzetnika, izložbenom prostoru za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koji posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

 

 

Otvorene su prijave za Spark.me 2017 (2)

 

Sve što zainteresovani startapovi treba da urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavnu formu na adresi SparkMe, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 30. april 2017. godine. Spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, bit će objavljen na zvaničnoj stranici konferencije, SparkMe, 19. maja 2017. Najbolje ocijenjeni startup će dobiti dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smještaj za tri dana za dvije osobe i priliku da od 18. do 20. septembra u San Francisku ostvare svoj san i predstave svoju ideju investitorima iz cijelog svijeta. Drugo rangirani tim će dobiti priliku da provede 14 dana u rezidenciji za startupove, Startup Embassy, koja se nalazi u Palo Altu u Silicijumskoj dolini, koja je ujedno i ovogodišnji sponzor Spark.me konferencije. Bitno je napomenuti da druga nagrada ne podrazumijeva pokrivene troškove prijevoza.

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnoj stranici konferencije. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 9. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (name change), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

 

 

Otvorene su prijave za Spark.me 2017 (1)

 

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startupove i ljude željne znanja. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici www.facebook.com/sparkdotme i Twitter nalogu www.twitter.com/sparkdotme.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team