Pastelno proljeće iz COCOPAT radionice

[ssba]
March 31st, 2018

Nova COCOPAT kolekcija inspirirana je proljetnim trendovima, a kao nešto potpuno drugačije posebno ističu njihov novi model ESMA – torbica koja se nosi oko struka je ujedno i najveći hit među svjetski poznatim dizajnerskim kućama.

 

- Radili smo ju u nekoliko varijacija; upečatljivu zmijsku, neobičnu sa pčelicama, ali i jednobojnu za sve ljubiteljice minimalizma. Potrudile smo se napraviti funkcionalnu torbicu koja se osim oko struka može nositi i preko ramena jer ima dodatni lanac. Posebno oduševljenje javilo se od strana mama sa malom dječicom koje žele u svim situacijama imati slobodne ruke – torba oko struka se pokazala kao idealno rješenje, ali i odličan modni dodatak, rekla nam je Patricia Kodrić, dizajnerica i osnivačica brenda.

 

Budući da male torbice i ove godine vladaju scenom, Cocopat predstavlja i novi model pod imenom LUCE koju su radili u najljepšim pastelnim nijansama; baby rozoj, baby plavoj i sedefastoj kroko eko koži. Osim praktične ručkice, dolazi sa dugim remenom u kombinaciji lanca i kože.

 

Kampanja je snimana početkom ožujka u Zagrebu, na bajkovitoj lokaciji – jednom od najljepših zagrebačkih kafića – caffe baru Finjak. Za fantastične fotografije zaslužna je Sanja Jagatić koja je uspjela sve zamisli provesti u djelo.

 

cocopat ss 2018 (1)

 

U ulozi modela našle su se osnivačice i dizajnerice COCOPAT brenda – Marijana i Patricia Kordić u želji da pokažu da modeli torbi izašli iz njihove radionice pristaju svim generacijama, te da inspiriraju djevojke da se igraju modom.

 

- I ovaj put smo se potrudili da se dizajnom i pričom izdvojimo iz mase klonova, volimo reputaciju trendsetterica koja nas prati i, kao što naše pratiteljice kažu, činjenicu da od svakog modela napravimo trend. Drago nam je da nismo razočarale i da smo opravdale povjerenje svojih klijentica. Izuzetno smo ponosne na trud, zalaganje i odricane cijelog COCOPAT tima, te naravno, našu malu vojsku fanova koja nas podržava i bez koje ništa od ovoga ne bi imalo smisla, kaže Patricija.

 

COCOPAT nova kolekcija od iduće sedmice je dostupna na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije, a detaljnije info možete pronaći na njihovoj Facebook stranici Cocopat.

 

cocopat ss 2018 (2) cocopat ss 2018 (3) cocopat ss 2018 (4) cocopat ss 2018 (5) cocopat ss 2018 (6) cocopat ss 2018 (7) cocopat ss 2018 (8) cocopat ss 2018 (9) cocopat ss 2018 (10)
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team