Play Media Day 04 održat će se 7. juna u Banjoj Luci

[ssba]
February 17th, 2019

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day četvrti put će se održati u Banjoj Luci 7. juna 2019. godine, a svim učesnicima i učesnicama će ponuditi najbolji program do sada! Nova atraktivna lokacija održavanja događaja je multipleks CineStar u Banjoj Luci, koji će uskoro otvoriti vrata u okviru Delta Planet centra. Organizator događaja, kreativna agencija Play Team, ove godine odlučila je da posjetiteljima i posjetiteljicama omogući potpuno novi doživljaj u jednom od najljepših i najmodernijih multipleksa u regionu. Ove godine očekuje se prisustvo oko 1000 učesnika i učesnica iz BiH, regiona i svijeta.

 

Ovaj sada već prepoznatljivi regionalni događaj u protekle tri godine, predstavio je gotovo 100 domaćih i internacionalnih predavača i predavačica, koji su svoje znanje podijelili sa više od 2000 posjetitelja i posjetiteljica.

 

Play Media Day poseban fokus stavlja na inspirativne primjere, uspješna rješenja i kvalitetne projekte, kako bi kompanije, agencije i mediji, kao i pojedinci postigli svoj puni tržišni potencijal u sve dinamičnijem poslovnom okruženju, gdje se trendovi iz dana u dan mijenjaju. Vrhunski svjetski, regionalni i domaći stručnjaci i stručnjakinje iz oblasti kreativne industrije će podijeliti svoja iskustva i znanja. Pored tema kao što su mediji, marketing, odnosi sa javnošću, te influenseri i influenserice, program će predstaviti i oblasti kao što su digitalna transformacija, virtuelna realnost i vještačka inteligencija.

 

Dijana Tepšić, direktorica programa događaja i kreativna direktorica Play Teama, ponosna je što je događaj Play Media Day i prošle godine nadmašio očekivanja učesnika i predavača, te opravdao povjerenje prisutnih i svojim programom oduševio više od 500 domaćih i regionalnih posjetitelja i posjetiteljica.

 

- Iz godine u godinu se trudimo da ponudimo kvalitetan program, a sigurni smo da ćemo i ove godine programski objediniti teme koje su atraktivne i aktuelne, uz mnogobrojne domaće, regionalne i svjetske stručnjake. Najponosniji smo na činjenicu da smo Banjaluku pozicionirali na mapu kreativne industrije regiona, ističe Dijana Tepšić.

 

Dodaje da je Play Media Day povezao brojne učesnike i učesnice, te su nakon ovog događaja nastali uspješni projekti i saradnje. Play Media Day je pored edukacije, veoma značajan događaj i za umrežavanje, ali i neizostavnu zabavu, zaključila je direktorica programa.

 

Predavači, panelisti i učesnici prošlogodišnjeg Play Media Day događaja, nisu krili svoje oduševljenje. Bojan Hadžihalilovović, kreativni direktor, Fabrika Sarajevo, rekao je da Banja Luka treba biti ponosna na ovakav događaj.

 

- Čista desetka za Banja Luku i za energiju, koju trebaš da osjetiš! Nešto ovakvo je šteta propustiti, istakao je Hadžihalilović.

 

Dvojac iz kreativne agencije SNASK, Štokholm, koji je po prvi put boravio na ovim prostorima, izjavio je da je događaj izuzetan, te nisu krili oduševljenje organizacijom i gostoprimstvom u Banjoj Luci.

 

- Veoma lijepa energija, društveno i opušteno, sa mnogo mladih ljudi, poručili su SNASK.

 

Organizatori naglašavaju da već postoji veliko interesovanje iz regije, te su i ove godine za najbrže učesnike i učesnice koji se prijave, obezbijedili specijalnu akcijsku cijenu kotizacije, u iznosu od 59 eura, koja traje do 15. marta. Najbrži studenti koji se registruju, imaju mogućnost da kotizacije obezbijede po najpovoljnijoj cijeni, u iznosu od 25 eura.

 

Detalje o događaju i kotizacijama možete pronaći na stranici PlayMedia.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team