Play Media Day 04: Predstavnici kreativne industrije regiona sutra u Banjoj Luci

[ssba]
June 6th, 2019

Predavači i panelisti iz regiona i svijeta, ali i brojni učesnici već danas pristižu u grad na Vrbasu. Bojan Dragišić, Izvršni direktor Play Media Day 04, ističe da je sve spremno za veliki broj posjetilaca koji će biti dio ovogodišnjeg događaja.

 

- Ponosni smo što ćemo ove godine imati još više učesnika, koji su prepoznali značaj ovakvog vida edukacije. Iz godine u godinu se trudimo da ponudimo prije svega kvalitetan program, ali i da ovakav vid edukativnog događaja ponudi i mnogo više od same edukacije. Upravo iz tog razloga, mnogo truda ulažemo u kompletnu produkciju i audio vizuelni doživljaj učesnika, te se Play Media Day intenzivno priprema više od šest mjeseci.

 

Dijana Tepšić, kreativna direktorica Play Teama, koji je organizator događaja, ističe da je veoma ponosna na kompletan tim, koji je dao maksimalne napore da ovaj projekat bude jedinstven na našem području, te da privuče veliku pažnju učesnika.

 

- Ovogodišnji Play Media Day organizujemo u trenutku kada Play Team proslavlja pet godina postojanja, te smo izuzetno srećni što je iza nas mnoštvo uspješnih projekata, koji su ostavili trag i pomjerili granice. Trudili smo se da svojim kreativnim i inovativnim idejama, uvijek ponudimo nešto novo i da zajedničkim snagama pokažemo šta je sve moguće kada se radi timski, istakla je Dijana Tepšić.

 

Play Media Day 04 - Razglednica

 

Pored bogatog edukativnog segmenta, događaj će ponuditi i mnoštvo interaktivnih sadržaja u prostoru multipleksa, kao i zanimljiv dnevni DJ program na terasi CineBara, koji će biti i svojevrsna najava ovogodišnjeg ljetnog FreshWave festivala. Nakon kvalitetne edukacije, zabava će se u večernjim satima nastaviti u Gatsby baru u samom centru Banja Luke, uz odličan muzički nastup muzičarke Lane Hamze & Benda.

 

Brojne poklon aktivacije partnera će i ove godine biti sastavni dio interaktivnih sadržaja. Učesnici će imati priliku da osvoje putovanje za dvoje u Rim koje poklanja Travel 4 Fun, Huawei P30, tablet, ali i još mnoštvo poklona partnera događaja.

 

Partneri Play Media Day 04 su: Delegacija EU u Bosni i Hercegovini, OSCE, Grad Banjaluka, Addiko Bank, Mtel, Huawei, Molson Coors i Staropramen, Teleklik, Sensation, Franck, Manja, Avon, Hotel Vidović, Gatsby, Travel4Fun, Pickbox i CineStar.

 

Detalje o događaju i kotizacijama, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com, kao i na društvenim mrežama Play Media Day. Ne propustite priliku da još samo danas obezbijedite kotizacije za događaj o kojem će se definitivno pričati u danima koji predstoje.

 

Vidimo se na Play Media Day 04 u Cinestaru 4DX Delta Planet, Banja Luka!

 

Play Media Day 04 - mapa
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team