Pokrenuta beauty platforma PURITY BOX

[ssba]
October 22nd, 2014

U Beogradu je predstavljena nova beauty platforma PURITY BOX i web shop koji, na personalizovan način, povezuju kupca i brendove, a posvećen je onima koji  žive moderno i brzo, pa nemaju vremena za posjetu drogerijama.

 

Ne samo da ćete putem Purity Boxa moći nabaviti proizvode po povoljnijim cijenama, već će vam oni doći direktno na vrata.  Osim toga u njihovom mjesečnom online magazinu moći ćete pročitati savjete ljekara, profesionalnih šminkera i frizera, a stalne članove očekuju brojne povoljnosti i iznenađenja.

 

purity box

 

Na promociji su nas Aleksandra Bogdanović, direktorica i osnivačica Purity Box platforme, zajedno sa magistricom farmacije Mirjanom Brlečić, kreatorkom linije Nikel, upoznale sa platformom i brendovima koji se trenutno mogu kupiti, Beauty Made EasyBiomedisDavinesKeimsNikelOdaban, Sophie La GiraffeTangle Teezer, ali i bh. brend Dr.Pasha.

 

Purity Box (8)

 

 

 

Benefiti članstva

 

Do sada je kupovina preko interneta bila dobar izbor, ukoliko kupujete i dopunjujete već znane proizvode poznatih brendova, a prilično loš za upoznavanje brenda i prvu kupovinu. Međutim, Purity Box nudi jedinstveno rješenje za to. Naime, svim članovima svaki mjesec slat će se uzorci koje su već više puta isprobali, za njegu lica, tijela, make-upa, ali i iznenađenja. Purity Box personalizovana kutija sadržava 4-5 proizvoda, kombinacija originalnih i putnih pakovanja svakog od proizvoda, pa će se tako moći upoznati sa brendovima.

 

Mjesečna članarina košta 12 eura, a osim Purity Box personalizovanih kutija članovi će kroz bonus bodove moći kupiti proizvode po sniženim cijenama, dobit će pristup posebnim publikacijama o kozmetici u mjesečnom online magazinu, a bit će uključeni u radionice i promocije.

 

 

 

 

Uslovi dostave

 

 

Naručena roba dostavlja se do vaših ulaznih vrata. Roba se dostavlja na području sljedećih država: Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Mađarska, Makedonija, Crna Gora, Rumunija, Srbija, Slovenija. Proizvodi se šalju kurirskom službom DHL.

 

Okvirni rok isporuke je 2-3 radna dana. Rok počinje od trenutka kad Purity Box primi uplatu na tekući račun ili kada autorizacija kreditnih kartica bude odobrena. Procjenjeno vrijeme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Boxevi se isporučuju na poštansku adresu navedenu u registracionom formularu. U trenutku kada DHL preuzme i otpremi pošiljku, na vaš mail će stići obaveštenje sa linkom preko kojeg ćete moći  pratiti status vaše pošiljke. Isporuka se smatra kompletiranom kada se pošiljka uruči primatelju na adresi navedenoj pri kupovini. Registrovani korisnici moći će da vide status svoje porudžbine i na opciji Moj PB profil (sekcija Gde je moj box).

 

 

 

Ukoliko želite iz topline svog doma, na miru izabrati za sebe neke od mirisnih proizvoda na prirodnoj bazi, preporučujemo da postanete član PurityBox beauty platforme.

 

Purity Box (2) Purity Box (9) Purity Box (1) Purity Box (16) Purity Box (12) Purity Box (13) Purity Box (14) Purity Box (15) Purity Box (17) Purity Box (23) Purity Box (18) Purity Box (21) Purity Box (22)

 

tekst i foto_FBL
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team