Potpredsjednik LEGO grupe, PETER KIM, govorit će na konferencije Spark.Me

[ssba]
May 18th, 2017

Peter Kim, potpredsjednik odjeljenja za angažman digitalnih korisnika u okviru LEGO grupacije, najvećeg prodavca igračaka na svijetu, govorit će na Spark.me, objavio je organizacioni tim konferencije. Za samo desetak dana počet će okupljanje učesnika konferencije koja spada među najznačajnije i najposjećenije marketing konferencije u Jugoistočnoj Evropi i šire. Spark.me će se održati 29. i 30. Maja u hotelu Mediteran u Budvi.

 

Peter Kim - Photo 01

 

Peter Kim već više od dvije decenije radi sa nekim od najvećih globalnih brendova svijeta kako bi im pomogao da iskoriste sav potencijal koje nove tehnologije donose. U okviru LEGO grupacije, Kim upravljama timovima koji su zaduženi za veb sajt kompanije (LEGO.com), LEGO Life magazin, naloge kompanije na društvenim mrežama, kampanjama za angažman zajednice (LEGO Ideas, LEGO Ambassador Network i AFOL), i kanale za pružanje korisničkog servisa.

 

Prije angažmana u kompaniji LEGO, Kim je bio izvršni direktor marketinške agencije Barbarian Group u kojoj je bio zadužen za restrukturiranje agencije, u periodu kad je agencija bila u nezavidnoj finansijskoj situaciji, potom izvršni direktor digitalnih tehnologija u najvećoj koreanskoj advertajzing agenciji Cheil Worldwide u kojoj je radio na konsolidaciji, kako bi poslovnu jedinicu od 1.600 profesionalaca učinio efektivnijom, te izvršni direktor za strategiju Dachis Grupe, startapu kojeg je pretvorio u višemilionski biznis koji je na kraju otkupila softverska kompanija Sprinklr.

 

Peter Kim - Photo 03

 

Svoje iskustvo o kreiranju integrisanih iskustava koje inspirišu korisnike budućnosti, Kim dijeli na nekim od najvećih svjetskih konferencija, kao što su SXSW i Cannes Lions. Njegove ideje prenose najrenomiranije medijske kuće i časopisi na svijetu, kao što su CBS Evening News, CNBC, CNN, NPR, The Economist, New York Times i The Wall Street Journal.

 

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena šest ovogodišnjih govornika – u pitanju su Rory Sutherland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertizinga i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Heather B. Armstrong, najpoznatija svjetska blogerka iz oblasti roditeljstva sa više od 1,5 miliona pratilaca na Twitteru i autorka bestselera časopisa New York Times, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svjetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertizinga, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbes 30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godinaRob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike The Mom Test i Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije Spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250€ do 14. maja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (name change), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Konferencija Spark.me održat će se peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, kod Budve, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startupove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi Spark.me.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team