Prirodna kozmetika GLORIA nagrađuje 5 najboljih #FBLstyle #StayHome kombinacija

[ssba]
April 13th, 2020

I ove sedmice biramo najbolje #FBLstyle #StayHome kombinacije, ovaj put u saradnji sa brendom Prirodna kozmetika GLORIA.

 

Vrijeme koje smo dobili na raspolaganje u danima izolacije dodatno je pooštrilo naša čula, pa tako s posebnom pažnjom posmatramo i procesuiramo svijet oko sebe. Jedan od pozitivnih aspekata vanrednog stanja u kojem se nalazimo zasigurno je mogućnost da vrlo lako vidimo suštinu društvenog, umjetničkog, poslovnog, zdravstvenog i drugih ljudskih djelovanja. Izoštrenog pogleda i čistog uma možemo lako zaključiti koji su ljudi, zvijezde, ili brendovi, na lokalnom i globalnom nivou, ostali i opstali uz „svoje ljude“. Jedan od brendova koji su ostali i zasjali lokalno, zasigurno je Prirodna kozmetika Gloria, koja je u ovom periodu neizvjesnosti dokazala da je društveno odgovorno poslovanje njihov imperativ, a ne samo sezonska djelatnost.

 

Svoju solidarnost pokazali su na samom početku krize koja je zahvatila cijelu planetu, pa tako i našu državu. Na vijest da bolnice nemaju dovoljno dezinfekcijskih sredstava koja su im prijeko potrebna, u laboratoriji Prirodne kozmetike Gloria su reorganizovali poslovanje, te tako dio kapaciteta stavili na raspolaganje za proizvodnju spreja za dezinfekciju ruku na bazi prirodnih sastojaka. Proizvedene količine potom su donirali bolnicama u Mostaru i Sarajevu, a veliki broj preostalih proizvoda podijelili su građanima na ulici i na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

 

gloria nagradna igra

 

Iako se ljekoviti proizvodi Prirodne kozmetike Gloria namijenjeni za njegu kože i dalje neometano mogu pronaći u većini apoteka širom BiH, kompanija na svojim društvenim mrežama redovno poziva korisnike na dodatni korak društvene odgovornosti tako što će ostati kod kuće i kupovati online. Na svojoj platformi Prirodna kozmetika Gloria, omogućili su kompletnu i sigurnu proceduru online kupovine, kao i besplatnu dostavu za narudžbe od 50 KM i više. Zahvaljujući svojoj brzoj i stručnoj reakciji u slučaju sa dezinfekcijskim sredstvom, kao rezultat, široki asortiman proizvoda od čistih, sigurnih i ljekovitih prirodnih proizvoda za njegu kože, povećan je za jedan sprej za dezinfekciju ruku.

 

Niko sa sigurnošću ne može predvidjeti kako će se dalje razvijati vanredna situacija kojoj trenutno svjedočimo. Možemo samo reći da su primjeri poput ovog koji smo naveli dokaz kako svaka životna okolnost sa sobom nosi i svoje pozitivne aspekte. Zahvaljujući uvijek aktuelnom poslovanju brendova poput Prirodne kozmetike Gloria, možemo osjetiti sigurnost, te samostalno nastaviti nadograđivati optimizam, koji nam je, uz sprej za dezinfekciju ruku, ovih dana itekako potreban.

 

Danas će još jednom biti solidarni i za pet čitateljica FBL pokloniti po jedan sprej za dezinfekciju ruku. Sve šta trebate uraditi je da postvite fotografiju vaše #StayHome kombinacije sa hashtags #FBLstyle i #StayHome, tagujte @fbl_magazine i @prirodna_kozmetika_gloria. Nagradna igra će trajati do 20. aprila kad ćemo #FBLstyle #StayHome kombinacije postaviti na naš Instagram story, pa ćete moći glasati za najbolje. Prvih pet će osvojiti Gloria sprej za dezinfekciju ruku na bazi prirodnih sastojaka.

 

Pobjednike/ce ćemo objaviti na našem Instagramu 21.4.2020. u 14h.

 

STAY HOME, IT COULD SAVE LIVES!

 

fotografija_@naidakadic
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team