Pročitajte šta kažu naše čitateljice o Avon mark. Gel Shine lakovima za nokte

[ssba]
August 3rd, 2017

Proljeće voli boje, a Avonova mark. makeup linija donosi čak 9 novih nijansi vašeg omiljenog mark. gel laka za nokte! Raznolika paleta boja, od veselog žutog ljetnog svitanja do plave morske lagune, za pravu ljubiteljicu šminke koja se kroz svoj make-up želi izraziti i stvarati umjetnost. U umjetnosti, prazno je platno pozivnica za pokretanje uma, buđenje kreativnosti i vlastitog izražavanja kroz boju, oblike i teksture. U manikuri, tvoji su nokti tvoje platno. Oslikaj ih i uživaj u stvaranju. #makeyourmark.

 

U saradnji sa AVON kompanijom poslali smo čitateljicama koje su se javile da testiraju mark. Gel Shine lakove za nokte. Pročitajte njihove komentare!

 

avon mark

 

 

Avon i FBL magazin su me obradovali sa 5 nijansi Avon Mark gel lakova za nokte. Nijanse koje sam ja dobila su Cerise-ly, Violetized, Pine-appled, Surebet, Violaceous. Četkica za nanošenje laka je odlična, dovoljno široka da se nanese lak u nekoliko poteza, ali i dovoljno uska da ne umrljate kožu oko nokta. Cerise-ly je najpigmentiranija nijansa, dovoljan je jedan sloj da izgleda odlično. Pine-appled je najljepša žuta nijansa koja postoji, možete je kombinirati sa svim mogućim outfitima, izgledati će perfektno. Surebit je najslabija od nijansi koje sam dobila, neka breskvasto bež boja, za koju trebaju minimalno 3 sloja da bi se primijetila, ali jako lijepa kad se napokon nanese. Trajnost lakova je famozna, do 3 dana bez ikakvih oštećenja ili ljuštenja. Ako nanesete Mark Gel Shine lasting finish nadlak, produžite trajnost i do 5 dana. Uz to nadlak učvrsti nokte te budu manje lomljivi. Na slikama su boje i swatchevi na noktima.

Malkić Amila / 1995. / Živinice

foto_Malkić Amila

foto_Malkić Amila

 

 

Prije nekoliko dana na moju adresu su stigli novi Avon lakovi. Zaista sam bila iznenađena jer sam dobila 5 nijansi koje bih i sama izabrala. Boje su divne na noktima, lako se nanose jer je četkica jako lijepo oblikovana, jako brzo se suše, a ne spadaju ni kroz nekoliko dana. Lakovi su lijepi i trajni na noktima čak i kada se nanese samo jedan sloj laka, a ukoliko želimo intenzivniju boju i trajnost veću onda možemo ga i dva puta nanijeti. Iako pripadaju ljetnoj kolekciji, ali su nosivi i u ostalim godišnjim dobima.

Mirnesa Durgutović / 1991. / Banovići

Mirnesa Mioč Durgutović

Mirnesa Mioč Durgutović

 

 

Avon u saradnji s Fashion Beauty Love magazinom me iznenadio s pet novih nijansi Mark. Gel shine laka za nokte – Periwinkles, SeaMyNail, Surebet, Cerise-ly i Daysie. Avon lakove za nokte s gel završetkom koristim od samog početka, prvo su se pojavili Gel Finish lakovi, nakon toga Gel Shine, a onda je došla i mark. kolekcija. Lakovi su me oduševili od prvog dana zbog sjajnog gel završetka, velikog izbora boja, a prije svega zbog trajnosti na noktima. Isto mogu reći i za novih pet nijansi, koje sam isprobala. Nijanse Surebet i Daysie su me oduševile još kad sam ih prvi put vidjela u katalogu – Surebet, jer inače volim nude tonove, kako na usnama, tako i na noktima, Daysie, jer je sa svojom nježno žutom bojom pravi izbor za ljeto. SeaMyNail i Periwinkles su mi se također svidjele, međutim ove boje nosim isključivo ljeti. Nijansa Cerise-ly, koja je na prvu kod mene prošla nezamijećena, mi se pokazala odličnom. Oduševila me, jer je klasična i idealna za svako godišnje doba i prigodu.

Katarina Mandić / 1989. / Široki Brijeg

Katarina Mandić

Katarina Mandić

 

Mislim da pored ovih 5 lakova u fantastičnim ljetnim nijansama neću niti pomisliti da koristim bilo koji drugi. Sa zadovoljstvom vam javljam svoje utiske o Avon mark. Gel shine lakovima za nokte. Možete zamisliti kako je fantastično subota počela kada sam primila poziv da treba da preuzmem Avon pošiljku. Brzo sam je otvorila i oduševljeno probala sve lakove (da, sve na jednoj ruci). U proteklih 5 dana imala sam priliku isprobati ih i temeljito “prostudirati”. Lakovi su odlični, pravi ljetni, pastelni i veseli: Violetized – savršena nijansa koju bih opisala kao nešto između lila i roze, svijetla je i pristaje mom tonu kože savršeno, Pine-Appled – jako žuta nijansa koja me oduševila jer volim žutu boju, Sorbet – veoma svijetlo roza-bež nijansa koja bi mogla vrlo lako postati “trademark” jer je nosiva svaki dan i u svim mogućim kombinacijama i ruke čini veoma elegantnima, Cerise-ly – savršena bezvremenska svijetlo roza nijansa i Daysie – svijetlo žuta, pastelna nijansa odlična da na nenametljiv, ali efikasan način date mali twist bilo kojem looku. Lakovi su vrlo postojani, ne ljušte se lako, noktima daju čvrstoću i divan sjaj. Svi su divni, ali moram reći da će od svih pet moje go-to nijanse definitivno biti Sorbet i Violetized! 

Ajla Šubara / 1992. / Jablanica

ajla šubara

 

 

U okviru nagradne igre na stranici Fashion beauty love dobila sam sljedeće nijanse Avon mark Gels Shine lakova: Sea my nail, Daysie, Periwinkles, Pine-apled i Violaceous. Radi se o dvije nijanse plave boje i žute i jednom nude laku, kao što možete vidjeti na slikama. Četkica im je srednje duga i srednje široka, veoma zahvalna za nanošenje. Što se tiče same strukture laka za mene su malo prerijetki. Za lijepu boju potrebna su dva premaza. Kako sam imala samo sedam dana za testiranje, ne bih mogla ništa posebno istaknuti o njihovoj postojanosti, nisam stigla probati sve nijanse. Radi se o nijansama idealnim za ljetne dane. 

Gordana Drljepan / 1992. / Kiseljak

Gordana Drljepan

Gordana Drljepan

 

 

Što se tiče samih mark. Gel Shine lakova ja sam prezadovoljna. Ovakve boje, pigmentacija, dugotrajnost i kvalitet vrijede svakog novčića. Surebet, Daysie, Violetized i Sea My Nail imaju malo manju moć prekrivanja, pa je potrebno nanijeti više slojeva. Međutim, Cerise-Ly se izdvaja sa odličnom pigmentacijom. 

Danijela Petković / 1991. / Teslić

Danijela Petković

Danijela Petković

 

 

mark. Gel Shine nijanse lakova osvajaju, prije svega, neodoljivim nijansama. Neke su idealne za ljetnog perioda, a neke za svaku priliku. Imaju srednju do jaku pigmentaciju te su dva sloja dovoljna da se dobije prava boja. 

Ines Sandžaktarević / 1990. / Sarajevo

 

Ines Sandžaktarević

Ines Sandžaktarević

 

 

 

Oduševljena sam mark. Gel shine lakovima za nokte! Četkica je savršeno napravljena tako da se lak po noktu može ravnomjerno rasprediti dajući mu glatki izgled gela. Nema tragova nanošenja kao kod nekih drugih lakova za nokte. Nakon samo jednog sloja, osjetila sam se kao da sam upravo došla sa manikure. Osim prelijepog izgleda na noktima, definitivno je još i plus činjenica da se lako i brzo suši. Vjerujem da nam se većini desilo da ponekad znamo čekati satima da se lak osuši. Kod Gel shine lakova toga nema. Nijanse su sve prekrasne, ali morala bih izdvojiti svijetlo ljubičastu kao trenutno najdražu.

Ana-Marija Knežević / 1995. / Kiseljak

Ana-Marija Knežević

Ana-Marija Knežević

 

 

Lakovi su nježni, ali vrlo intenzivnih. Njezna ljubicasta je moj favorit, idealna je za ovo vrijeme. Žuta boja je odlična za sve one koji obožavaju ljeto. Četkica je odlčna,  jer lako i brzo mogu nanijeti lak, što mi je vrlo važno. Brzo se suši i dugotrajani su. 

Dajana Milkanović / 1992./ Sarajevo

Dajana Milkanovic

 

 

Avon mark. gel lakovi su savršene ljetne nijanse koje nikog nisu ostavile ravnodušnim, pa ni mene. Boje su intenzivne i postojane. Jako sam zadovoljna i svakom bih preporučila ove lakove.

Ajla Salman / 1989. / Sarajevo

Ajla Salman

Ajla Salman

 

 

Na recenziju sam dobila 5 Avon mark. Gel Shine lakova za nokte u nijansama: Periwinkles, Sea My Nail, Surebet, Cerise-ly i Daysie. Jednostavne elegantne staklene bočice sa bijelim čepovima ovih lakova su jednake bočicama drugih Avonovih lakova. Dolaze u standardnoj količini Avon lakova od 10 ml i mogu veoma dugo trajati. Imaju srednje dugu i ravno rezanu četkicu koja ravnomjerno nanosi lak. Lakovi daju ujednačen gel učinak i dugotrajni su, ne pucaju i ne ljušte se. Pigmentacija je različita i zavisi od nijanse i za većinu je dovoljan samo jedan sloj laka. Nijanse Surebet i Daysie su nešto slabije pigmentacije te su za punu i ujednačenu pokrivenost potrebna dva sloja laka. Najljepša nijansa mi je Periwinkles, pastelno plavičasta nijansa sa mrvicom sive. Prilikom skidanja lakovi se ne razmazuju i ne ostavljaju pigment na noktu. U skorijoj budućnosti planiram nabaviti još neke nijanse, a prve na WL su Emerald City i Parfait Pink.

 

Azra Bešlija / 1992. / Vogošća

Azra Bešlija

Azra Bešlija
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team