Rival Bones, Moskau, Killed A Fox i Rens Argoa pojačavaju lineup INmusica #13

[ssba]
May 6th, 2018

Još manje od dva mjeseca ostalo je do INmusic festivala #13, a spektakularnom line-upu se pridružuju Rival Bones, Moskau, Killed A Fox i Rens Argoa!

 

Rival Bones su rock duo osnovan 2014. u Velikoj Britaniji, a članovi benda James Whitehouse i Chris Thomason su istaknuli kako stvaraju MUZIKU pod utjecajem bendova Audioslave, QOTSA i Rage Against The Machine. Debitantski singl You Know Who You Are objavili su 2015., nakon čega su ih primjetili radio urednici cijenjenih glazbenih emisija, uključujući i BBC Introducing. Dosad su objavili tek jedan EP, , a već su postali zapaženi bend na internacionalnoj muzičkoj sceni. Nastupom na INmusic festivalu prvi put će se predstaviti hrvatskoj publici!

 

YouTube Preview Image

 

Moskau je nastao u Koprivnici kao noise bend, a njihov zvuk se s vremenom mijenjao te su danas došli do mračnog rock zvuka. Prošle godine objavili su sjajni dvostruki album Violence & Sorrow koji su pohvalili i publika i struka, a njihovi koncerti su na glasu kao show koji se nikako ne smije propustiti!

 

YouTube Preview Image

 

Killed A Fox je zagrebačka rock četvorka nastala 2006., a njihov zvuk je mješavina različitih rock žanrova. Postavu benda čine Krešimir Sho Kokić na gitari, Ivan Mioč na basu, Pavle Gulić na bubnjevima te pjevač Chris Ian. Iza sebe imaju dva albuma, a treći album bi trebao uskoro ugledati svjetlo dana. Ovaj sjajan bend vraća se na INmusic festival u najboljoj formi dosad.

 

YouTube Preview Image

 

Rens Argoa je bend bez fiksne muzičke orijentacije, nastao iz ljubavi prema ritmičnim riffovima i melodijama. Jednako tako neobavezno doživljava i uloge trojice članova u grupi, pa se kroz izmjene zaduženosti za instrumente i brojne gostujuće članove na poslijednjem od dosadašnja tri albuma nastoji rastegnuti i narasti u smjerovima poput jazza, orkestralne muzike, prog-rocka i sveg na što su im srca putem nabasala.

 

YouTube Preview Image

 

Rival Bones, Moskau, Killed A Fox i Rens Argoa prudružuju se sjajnom line-upu INmusic festivala #13 kojeg čine Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue, Témé Tan, Superorganism i mnogi drugi. INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. juna 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 449 kuna moguće je uplatiti u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) do kraja radnog dana u petak, 18. maja. Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 449 kuna (+troškovi transakcije) do 18. maja u ponoć, kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

 

 
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team