Rob Fitzpatrick, preduzetnik i autor knjige ‘The Mom Test’ govorit će na SparkMe

[ssba]
March 17th, 2017

Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike The Mom Test govorit će na jednoj od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 29. i 30. maja, u Budvi. The Mom Test se često navodi kao knjiga koju bi svaki preduzetnik trebalo da pročita. Predstavlja praktični vodič za ljude koji žele da testiraju svoju biznis ideju prije nego krenu u njenu realizaciju, na način što će identifikovati šta je to što tržište zaista želi, te šta im je potrebno kako bi to nešto tržištu i ponudili. Knjiga The Mom Test je dio nastavnog programa nekih od najbolje rangiranih svjetskih univerziteta i obavezna litetatura u mnogim akceleratorskim programima za startapove širom Evrope.

 

Rob Fitzpatrick - Profile Picture

 

Fitzpatrick je preduzetnik iz oblasti tehnologije čije proizvode koriste neki od najvećih brendova svijeta, među kojima su i MTV i Sony. Sa jednim od svojih start-upova učestvovao je u prestižnom programu američkog akceletatora Y Combinator, koji se smatra jednim od najmoćnijih start-up akceleratora na svijetu, kao i tačkom polazišta za buduće tehnološke gigante. Danas, Fitzpatrick drži predavanja za preduzetnike i radionice za više nivoe menadžmenta širom Evrope.

 

Rob Fitzpatrick - Photo 06

 

Organizatori Spark.me su ranije objavili ime prvog ovogodišnjeg govornika – u pitanju je Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbes 30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina (za 2016. godinu) i na listi Rockfeller fondacije 100 inovatora za naredni vijek. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije SparkMe. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 9. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (name change), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Konferencija Spark.me održat će se peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi Sparkme.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team