ROOF AW pres. IVORY: Spremite se za 30 sati plesnog maratona

[ssba]
August 1st, 2019

Definitivno must visit party ove godine u Mostaru je, naravno, u režiji ROOF AW-a. Poznati talijanski DJ i producent IVORY 24/08 posjetit će Mostar i pružiti jedno plesno zadovoljstvo odmah poslije RED BULL CLIFF DIVING skokova, eventa  koji će Mostar taj dan postaviti na top svjetsku destinaciju. Očekuje se više od 40.000 posjetitelja.

 

ROOF AW priprema spektakl od trideset sati na dvije lokacije. Sve započinje na samom krovu grada Mostara na lokaciji Sky Lounge Bara koji se nalazi na vrhu poslovne zgrade Biosphere koja je samo stotinu metara udaljena od Starog Mosta. Terasa kluba, zalazak, blizina Neretve, te sami ambijent su nešto što trebate doživjeti u Mostaru, a ko je svjedočio prošlogodišnjem eventu Sandrina definitivno će ponoviti to iskustvo.

 

ivory roof (1)

 

Event započinje odmah nakon RB Cliff Diving skokova, tačnije u 15h, a uvertiru za sam početak pružit će nam mladi talentirani DJ Luka Čikić iz Banja Luke kojeg ste već imali priliku slušati na našem podcastu, za sunset dio zadužen je mostarski dvojac ROOF AW, dok ostatak večeri pripada talijanskom umjetnku IVORY // AZZUR koji prvi put nastupa u BIH. Ivory je talijanski umjetnik kojeg ne možemo vezati uz određeni žanr, a zahvaljujući svom naprednom shvatanju muzike oduševljava sve ljubitelje muzike širom planete.

 

ivory roof (3)

 

Nakon Sky Lounge Bara i planiranog završetka u 00:00, premještamo se na drugu, onu opušteniju vartijantu, lokaciju jedne egzotične vile u okolici Mostara. Bazen, prirodni ambijent i potpuno prilagođen plesni podij, VIP zona, Snack Bar, te chill zona će definitivno učiniti da ćete poželjeti produžiti boravak za bar još trideset sati. Odlazak iz vile vam uopće neće biti potreban, jer su osigurani svi uvjeti za boravak hrana, piće, kupanje, ležaljke… Kompletan line-up sa terase se seli u vilu, a planirano je još iznenađenja!

 

Druženje koje sa nestrpljenjem očekujemo je zakazano za sunčanu subotu u 15h, 24. augusta, a karte za ovaj događaj još uvijek možete kupiti putem sistema kupikartu.ba po cijeni od 15 KM ili na dan dešavanja na samom ulazu po cijeni od 25 KM.

 

Napominjemo, ulaznice koje ćete zamijeniti sa NARUKVICAMA na main eventu, vrijede i na afterpartyju koji će se desiti nakon Sky Lounge Bara u egzotičnoj vili nadomak Mostara. Ulaz na afterparty je FREE sa narukvicom od MAIN eventa ili 20 KM za one kojima će after biti main event!

 

///

ROOF AW, inače Andrej i Igor, napravili su definitivno veliki iskorak u glazbi i organiziranju evenata, što je prepoznato u čitavoj regiji, pa ste ih mogli slušati na brojnim gažama u BiH i jačim festivalima u regiji.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team