Samsung Galaxy A5 vs. Samsung Galaxy A3

[ssba]
April 27th, 2017

Nova generacija Galaxy A serije je vaš idealan suputnik u svakodnevnom životu. Bilo kao kompaktni Galaxy A3 (2017) ili malo veći, elegantni Galaxy A5 (2017). Novi modeli Samsung Galaxy A serije pametnih telefona odlikuju se lijepim dizajnom, poboljšanom kamerom, kao i dodatnim karakteristikama koje će korisnikovo svakodnevno iskustvo učiniti još jednostavnijim i lakšim. Ovi pametni telefoni dizajnirani su za vaš život.

 

samsung a3

 

Ravna površina s glavnom kamerom i glavnom tipkom koji su ugrađeni u kućište osiguravaju savršeno prianjanje u ruci nove Galaxy A serije. Nova Galaxy A serija donosi poboljšane foto karakteristike. Napredna tehnologija kamere omogućuje super precizan automatski fokus, što rezultira jarkim i jasnim slikama, čak i kad su snimljene uz vrlo loše svjetlo. Snimanje selfija je dodatno pojednostavljeno, također. Prednja kamera kod modela Galaxy A5 ima istu rezoluciju kao i zadnja, zahvaljujući čemu će korisnici biti u mogućnosti snimati selfije u izuzetno visokoj rezoluciji, dok će zaslon poslužiti kao prednji blic za dodatno osvjetljenje.

 

 

samsung a5

Samsung Galaxy A5

 

Samsung Galaxy A5 je mnogo veći (146.1 x 71.4mm, displej 5.2-inča) od A3 (135.4 x 86.2mm, 4.7-inča) što nam se zapravo najviše i dopalo, jer kao online medij jako puno vremena koristimo mobitel, pa je mnogo preglednije na većem displeju i mnogo manje napora za oči.

 

I A5 i A3 octa-core Exynos procesore sa 3GB i 2GB RAMa. A5 ima 32GB memorije, dok A3 ima 16GB, oba mogu proširiti memoriju karticom kapaciteta do 256 GB. Baterija kod A5 je 3,000mAh, a A3 2,350mAh. Što znači više od 16 sati intenzivnog korištenja što je u našem slučaju (čitanje e-mailova, korištenje svih društvenih mreža Facebooka, Instagrama i Twittera. Korištenje Vibera i WatsAppa) s mogućnošću brzog punjenja baterije kod oba telefona. Uređaj bez problema pokrećei i zahtjevnije aplikacije poput 3D igara, a 3 GB RAM-a će osigurati kvalitetan multitasking. U svakodnevnom radu vas neće iznevjeriti, a nismo ni primijetili da se nešto posebno grije.

 

samsung a3

 

Uređaji posjeduju i tzv. sigurnu mapu, u koju možete spremati dokumente, aplikacije i fotografije za koje ne želite da budu dostupni svima koji dođu do vašeg telefona.

 

Pouzdana zaštita čini da se uvijek osjećate sigurno gdje god se nalazili. S IP68 certifikatom, Galaxy A (2017) serija je zaštićena od vlage i prašine. Jednostavna ravnoteža, snažne performanse. Pola sata mobitel može biti pod slatkom vodom (zaboravite bilo kakve selfije u morskoj vodi). Nakon što zavrište s testiranjem vodootpornosti svakako se pobrinite da sve otvore i zvučnik dobro osušite.

 

samsung a5 2

Samsung Galaxy A5

samsung a3 2

Samsung Galaxy A3

 

I prednja i glavna kamera kod Galaxyja A5 su 16 megapiksela, dok su kod A3 glavna 13, a prednja 8 megapiksela. Kameru možete aktivirati dvostrukim pritiskom na home tipku. Kvaliteta fotografija je na vrlo visokom levelu kod oba telefona. Boje su realne, oštrina na visini.

 

Čitač otisaka prstiju nalazi se na fizičkoj home tipki. Potrebno je samo dodirnuti, dakle ne i pritisnuti, što znatno ubrzava otključavanje zaslona i pristup sadržaju. Iako je čitač sam po sebi prilično brz, ne može se reći da je pretjerano precizan.

 

samsung a 5

Samsung Galaxy A5

samsung a 5 1

Samsung Galaxy A5

 

Galaxy A serija pametnih telefona dolazi u četiri moderne boje, crnoj, zlatnoj, svijetlo plavoj i boji breskve. Preporučene maloprodajne cijene su 639 KM za Galaxy A3, odnosno 799 KM za Galaxy A5, a kupiti ih se može već sada kod telekom operatera i maloprodajnih partnera Domod, Imtec i Tehnomag.

 

foto_Samsung/FBL
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team