Samsung predstavio Galaxy A seriju

[ssba]
January 3rd, 2017

Samsung Electronics je predstavio najnovije uređaje Galaxy A serije. Nova Galaxy A serija dostupna je u dvije verzije, 5.2-inčni A5 i 4.7-inčni A3. Novu Galaxy A seriju krasi prekrasan dizajn, poboljšana kamera kao i dodatne karakteristike koje će svakodnevni život korisnika učiniti jednostavnijim i lakšim.

 

- Samsung svojim korisnicima uvijek želi osigurati najnaprednije proizvode na tržištu. Najnovija Galaxy A serija pravi dokaz. Integrirali smo elegantan dizajn i napredne karakteristike koje su Galaxy korisnici zavoljeli kako bismo pružili dodatnu učinkovitost ne kompromitirajući stil, izjavio je DJ Koh, predsjednik poslovnog odjela mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics

 

Galaxy A serija dolazi sa metalnim okvirom i 3D staklenom pozadinom koja baštini Samsungovo premium naslijeđe. Sa elegantnom kamerom i home tipkom, uređaj ima kompaktniji oblik nego ikad prije za udobnije držanje i korištenje. Galaxy A serija dolazi u četiri elegantne boje, uključujući Black Sky, Gold Sand, Blue Mist i Peach Cloud.

 

Snimanje trenutaka koji stvaraju trajne uspomene nikada nije bilo lakše s novom Galaxy A serijom zahvaljujući poboljšanim prednjim i stražnjim kamerama. Napredna tehnologija kamera sada omogućuje super-precizan autofokus, što rezultira jarkim i jasnim fotografijama, pa čak i kada su snimljene u slabim svjetlosnim uslovima.

 

Slikanje selfija također nikad nije bilo jednostavnije. Dodirnite bilo gdje na zaslonu kako biste uslikali selfije visoke rezolucije uz pomoć pomičnog okidača i upotrijebite zaslon kao prednji flash za svijetle slike. Kamera na Galaxy A također nudi pojednostavljeni UX, omogućujući korisnicima da brzo promijene modove i instant filtere za dodavanje efekata na slike. Korisnici također mogu koristiti određene modove kao što su Food Mode kako bi optimizirali i poboljšali boje i kontrast odabranih slika.

 

 

YouTube Preview Image

 

 

Galaxy A osmišljen je kako bi išao u korak sa zahtjevima korisnika i njihovim svakodnevnim životom i uključuje nekoliko vrlo dragih karakteristika Samsungovog flagship uređaja Galaxy S7.

 

- prvi put Galaxy A serija donosi IP68 otpornost na vodu i prašinu, omogućujući uređajima da izdrže kišu, znoj, pijesak i prašinu kako bi ih korisnici mogli imati uz sebe pod različitim okolnostima.

- produženi vijek trajanja baterije omogućuje korisnicima da ostanu duže povezani, dok im Fast Charging omogućuje da uređaj napune brže nego ikada prije. Galaxy A je također opremljena USB Type-C utorom sa dva lica za jednostavnije povezivanje.

- Always on Display omogućuje korisnicima da lakše provjere ključne obavijesti,a da ne „probude“ uređaj, štedeći tako i vrijeme i bateriju.

- Povećana memorija i microSD podrška do 256GB omogućuje korisnicima da zabilježe i pohrane sadržaj, a da se pri tome ne brinu o skladištenju podataka.

 

Galaxy A uređaji će biti dostupni u Europi početkom februara.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team