Samsung predstavio Galaxy A6 i A6 + pametne telefone elegantnog dizajna s naprednom kamerom

[ssba]
May 6th, 2018

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je predstavila pametne telefone Galaxy A6 i A6+ koji kombiniraju svakodnevnu praktičnost i moderan dizajn s naprednom kamerom za osobniji način izražavanja. Sa snažnom prednjom i stražnjom kamerom, elegantnim vrhunskim dizajnom i Samsungovim zaštitnim znakom – beskrajnim ekranom, nova Galaxy A serija dostupna je u tri elegantne boje – crnoj, zlatnoj i boji lavande.

 

- Mi, u kompaniji Samsung, smo predani da našim korisnicima pružimo najbolje iskustvo pri korištenju pametnog telefona, ispunjavajući pritom njihove praktične potrebe. Galaxy A6 i A6+ se temelje na Samsungovoj baštini pametnih telefona i kombiniraju svakodnevnu praktičnost s impresivnom kamerom koja korisnicima omogućava snimanje, prilagođavanje i dijeljenje trenutaka na način koji najbolje odražava njihovu jedinstvenost, izjavio je Junho Park, potpredsjednik globalnog planiranja proizvoda u poslovnom odjelu mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung Electronics.

 

A6_001_Front_Black

 

Sa snažnom prednjom i stražnjom kamerom na Galaxy A6 i A6+, snimanje prekrasnih fotografija ili selfija u bilo kojem trenutku je lakše nego prije. S mogućnošću podesivog prednjeg LED flasha, korisnici Galaxy A6 i A6+ mogu, bilo danju ili noću, da prave vrlo elegantne selfije. Uz pomoć objektiva s malim otvorom blende na stražnjoj kameri, korisnici,također, mogu snimiti oštre i jasne fotografije pri slabom osvjetljenju, a da pri tome ne žrtvuju kvalitet slike bez obzira na doba dana.

 

Dvostruka kamera na Galaxy A6+ može dodatno poboljšati slike i trenutke koji su važni uz pomoć Live Focusa, što znači da korisnici mogu kontrolirati dubinsko polje i bokeh efekt prije ili čak nakon snimanja. Korisnici mogu obogatiti svoje slike s jedinstvenim obrascima zamućenih pozadina koje uključuju oblike kao što su srca, zvijezde i mnoge druge.

 

Korisnici mogu doživjeti bogatije surround audio iskustvo dok uživaju u gledanju filmova, slušanju muzike uz zvučnike koje podržava Dolby Atmos optimizirani audio sistem . Galaxy A6 i A6 + pružaju puni spektar zvukova od visokih do niskih tonova, s izuzetnom jasnoćom i pravim detaljima za moćnije i nevjerovatno audio iskustvo. Korisnici mogu odabrati Dolby Atmos efekt pretvarajući vlastito audio iskustvo u zvuk koji lebdi oko njih i koji naprosto oduzima dah.

 

A6_Dynamic_Lavender

 

Galaxy A6 i A6+ također postavljaju standard za vrhunski neprekinuti doživljaj gledanja sa Samsungovim beskrajnim ekranom koji nadilazi okvir, s impresivnim omjerom od 18.5: 9 . Njegove nježne krivulje i metalni dizajn su napravljeni tako da bude još izdržljiviji i udobniji za držanje za maksimalnu iskoristivost, bez ugrožavanja samog stila.

 

Dizajnirani za praktičnu i svakodnevnu upotrebu, Galaxy A6 i A6+ integriraju nekoliko popularnih karakteristika Samsungovih telefona, tako da možete biti bezbrižni i sigurni uz opciju prepoznavanja lica i skeniranja otisaka prstiju za brz i jednostavan način otključavanja uređaja.

 

Oba uređaja omogućavaju brz i jednostavan multitasking s App Pair, koristeći u potpunosti velike ergonomske zaslone telefona Galaxy A6 i A6 + i omogućavajući korisnicima da uparuju dvije aplikacije, prepolovivši vrijeme i udvostručujući užitak. Uz Always on Display korisnici mogu dobiti informacije bez otključavanja telefona, štedeći tako vrijeme,a i trajanje baterije.

 

Galaxy A6 i A6+ također podržavaju Bixby Vision, Home i Reminder. Samsungov Bixby može pomoći korisnicima u ispunjavanju niza svakodnevnih zadataka, čineći Galaxy A6 i A6+ pametnijima i korisnijima. Uz uključen Samsung Pay , korisnici će uvijek imati novčanik uz sebe. Podržavajući Near Field Communication (NFC), Galaxy A6 i A6+ se mogu koristiti gotovo na svakom mjestu gdje možete provući kreditnu ili debitnu karticu. Svaka transakcija putem Samsung Paya je sigurna i vrlo jednostavna

 

Dostupni su od početka maja/svibnja, na odabranim europskim, azijskim i latinoameričkim tržištima, prije nego što se globalno pojave i na tržištima širom Južne Koreje, Afrike i Kine.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team