Samsung predstavio Galaxy Note8 uređaj nove generacije

[ssba]
August 23rd, 2017

Samsung Electronics predstavio je Galaxy Note8 uređaj nove generacije za ljude koji žele postići više. S Galaxy Note8 uređajem korisnici dobijaju veći beskrajni ekran koji se može udobno smjestiti u ruku, olovku S Pen za još osobniju komunikaciju i trenutno najbolju Samsung kameru na pametnom telefonu za snimanje fantastičnih fotografija. Dizajn Galaxy Note8 inspiriran je današnjim načinom života korisnika, u kojem tehnologija ima važnu ulogu.

 

GalaxyNote8_Frontalno_Pen_Crna_SEAD

- Cijenimo neumornu strast Note zajednice. Ona je naše stalno nadahnuće i dizajnirali smo novi Note upravo za njih. Od beskrajnog ekrana do poboljšane S Pen olovke i još moćnije dvostruke kamere, Galaxy Note 8 omogućuje ljudima da rade stvari za koje nikada nisu mislili da su moguće, rekao je DJ Koh, predsjednik Odjela za poslovanje mobilnim komunikacijama u kompaniji Samsung Electronics.

 

Samsung je prvi put uveo Note seriju 2011 i od tada se oformila zajednica entuzijasta koji imaju afiniteta za velike Note ekrane i S Pen olovku. Prema istraživanju tržišta koje je uradio Samsung1, 85% korisnika Galaxy Note kažu da su ponosni da pokažu svoje uređaje i preporučuju ih prijateljima, a 75% korisnika kaže da je to najbolji telefon kojeg su ikada imali.

 

Samsung_GalaxyNote8_Lifestyle6

 

Beskrajan ekran u kojem će korisnici uživati i moći učiniti više

 

Galaxy Note8 ima najveći ekran u Note serijama do sada, ali zbog izduljenog kućišta pogodan je za držanje u jednoj ruci. Beskrajan ekran dijagonale 6,3-inča ima Quad HD+ rezoluciju i Super AMOLED tehnologiju, koja omogućava korisnicima da vide više uz što manje skrolanja, što ga čini vrhunskim pametnim telefonom za gledanje multimedijskih sadržaja, čitanje i crtanje.

 

Korisnici Note uređaja već su mogli uraditi više stvari uz pomoć Multi Window značajke. Sa uređajem Galaxy Note8, nova aplikacija Pair omogućava korisnicima da naprave personalizirane parove aplikacija na Edge panelu, a da pritom istodobno i s lakoćom pokrenu dvije aplikacije. Mogu pregledavati videozapise dok šalju poruke prijateljima ili dok biraju konferencijski poziv s brojem i dnevnim redom koji se nalazi ispred njih2.

 

 

Samsung_GalaxyNote8_Lifestyle8

 

 

Novi način komuniciranja uz S Pen

 

Od svog uvođenja, S Pen je bila jedna od definirajućih karakteristika Note uređaja. S Galaxy Note8, poboljšana S Pen otključava sasvim nove načine pisanja, crtanja, interakcije s telefonom i komuniciranja s prijateljima. Ima finiji vrh, poboljšanu osjetljivost na pritisak3 i karakteristike koje korisnicima omogućavaju da se izraze na način na koji nijedan drugi stylus ili smartphone nisu do sada imali.

 

Kad tekstualna komunikacija jednostavno nije dovoljna, Live Message korisnicima omogućuje da otkriju svoju jedinstvenu ličnost i ispričaju zanimljive priče. Pomoću Galaxy Note8 sada mogu dijeliti animirane tekstove ili crteže na platformama koje podržavaju animirane GIF4 datoteke. To je sasvim novi način komuniciranja sa S Pen, dodavanjem živahnih i emocionalnih veza koje oživljavaju poruke korisnika.

 

Always On Display omogućuje korisnicima Galaxy Note8 da na samom vrhu primaju obavijesti bez otključavanja telefona, što je još moćnije s ovim uređajem. Screen off memo korisnicima omogućuje da zapišu do sto stranica bilješki – čim uklone S Pen, mogu „zalijepiti“ bilješku na Always On ekran, ali ju i urediti izravno s tog ekrana.

 

Dok putuju u inostranstvu ili kada naiđu na web stranicu na stranom jeziku, poboljšana karakteristika S Pen Translate korisnicima omogućava da prelaze preko teksta kako bi ga brzo preveli, ne samo pojedine riječi, nego cijele rečenice. Značajka podržava 71 jezik kao i mogućnost pretvaranja mjernih jedinica i stranih valuta.

 

 

 

 

Bolje slike s najboljom Galaxy Note8 kamerom u toj klasi

 

Za većinu potrošača, jedna od stvari koje traže prilikom kupovine novog uređaja je kamera. Samsung je postavio standarde za kamere na pametnim telefonima i uz Galaxy Note8, predstavljanjem najmoćnije kamere na pametnim telefonima u svojem portfelju.

 

Galaxy Note8 opremljen je s dvije 12-megapikselne stražnje kamere s optičkom stabilizacijom slike (OIS) na širokokutnom i telefoto objektivu. Bez obzira na to istražuju li novi grad ili trče po omiljenoj stazi, optička stabilizacija slike omogućit će snimanje oštrijih fotografija.

 

Za naprednije snimanje fotografija, karakteristika Galaxy Note8 Live Focus nudi kontrolu dubine polja tako što omogućuje prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregleda i nakon snimanja fotografije.

 

U Dual Capture modu, obje stražnje kamere snimaju dvije slike istovremeno i omogućavaju pohranu obje slike – jednog snimka izbliza s telefoto objektivom i jednog širokokutnog snimka koji prikazuje čitavu pozadinu.

 

Širokokutni objektiv ima Dual Pixel senzor s brzim automatskim fokusom, tako da će korisnici moći snimiti oštrije i jasnije snimke čak i u uslovima slabog osvjetljenja. Galaxy Note8 je opremljen prednjom 8MP Smart Auto Focus kamerom za oštre selfie snimke i video chatove.

 

 

Samsung_GalaxyNote8_Lifestyle3

 

 

 

Stalna predanost sigurnosti

 

Samsung je i dalje predan da bude predvodnik u industriji kad je riječ o sigurnosti baterija. Galaxy Note8 baterija je podvrgnuta Samsungovoj sigurnosnoj provjeri u 8 tačaka —najstrožoj u industriji.

 

- Usko smo sarađivali sa Samsungom kako bi ostvarili značajan napredak u znanosti o kvaliteti pametnih telefona i procjeni sigurnosti. Kao rezultat toga, Galaxy Note8 je uspješno završio strogu seriju protokola za testiranje kompatibilnosti uređaja i baterije. Veselimo se našem daljem strateškom odnosu sa Samsungom kako bismo pomogli osigurati sigurnost uređaja svim korisnicima, rekao je Sajeev Jesudas, predsjednik UL International.

 

Galaxy Note8 bit će dostupan od sredine septembra, a na bosanskohercegovačkom tržištu bit će dostupan u crnoj ili zlatnoj boji. Već danas, kupci u Bosni i Hercegovini mogu izvršiti prednarudžbu svog uređaja u M:telu, kao i kod maloprodajnih partnera Domod i Tehno Mag. Preporučena maloprodajna cijena Galaxy Note8 iznosi 1999 konvertibilnih maraka.

 

Svi kupci koji izvrše prednarudžbu Galaxy Note8, u paketu s uređajem dobit će i Samsung DeX.

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team