Samsung predstavio nevjerovatni Galaxy J6

[ssba]
May 24th, 2018

Samsung Electronics Co., Ltd. je predstavio najnovijeg člana iz Galaxy porodice – Samung Galaxy J6. Galaxy J6 kombinira impresivni Super AMOLED, beskrajni ekran koji se oslanja na Samsungovu dizajnersku tradiciju vrhunskih telefona, s dodatnim praktičnim karakteristikama, kao što je stražnji skener otiska prsta, što ga čini najmodernijim i najpraktičnijim u Galaxy J seriji.

 

Novi Galaxy J6 ima zaista nevjerovatan Super AMOLED beskrajni ekran dijagonale 5,6 inča, koji je zaštitni znak Galaxy pametnih telefona, visoke rezolucije i živopisnih boja. Beskrajni ekran pruža nevjerovatno, neprekinuto iskustvo gledanja kao u kinu, a zahvaljujući bogatim bojama gledanje filmova i igranje igrica na uređaju je više nego fantastično i ugodno.

 

Osim toga, u kombinaciji s prednjim beskrajnim ekranom, lijepo dizajnirani, metalni okvir telefona Galaxy J6 stvara elegantan i ergonomski dizajn, izdržljivost je osigurana i ugodan je za korištenje.

 

Osmišljen kako bi bio na usluzi korisnicima koji vode užurbane živote, Galaxy J6 omogućava otključavanje uređaja pomoću skenera za otisak prsta bez prethodnog „buđenja“ uređaja, a za neprekidan rad tokom čitavog dana nudi bateriju kapaciteta 3000 mAh. Pokreće ga snažan osmerojezgreni procesor takta 1.6GHz, čime omogućava izvršavanje naprednijih zadataka, kao što je prikazivanje videozapisa visoke rezolucije , a za dodatnu fleksibilnost zadužena su 3G radne memorije, 32G interne memorije, kao i utor za microSD karticu.

 

YouTube Preview Image

 

Prilagodljiva kamera uređaja Galaxy J6 korisnicima omogućava snimanje savršenih fotografija ili selfija bez obzira gdje se nalazili ili što radili. Uređaj ima stražnju i prednju kameru od 13MP i 8MP i integrira snažan selfie fokus u stvarnom vremenu i prednji LED flash, što znači da korisnici mogu snimiti jasne i elegantne selfije danju ili noću, bez obzira na osvjetljenje. Osim toga, korisnici mogu dodati privlačne AR naljepnice, kako bi jedinstveno uredili fotografije i podijelili ih trenutno s prijateljima i s porodicom.

 

- Galaxy J6 se temelji na Samsungovoj tradiciji ekrana, s fantastičnim Super AMOLED beskrajnim ekranom koji pruža, zaista, uvjerljiv doživljaj gledanja. Novi Galaxy J6 biće dostupan u Bosni i Hercegovini u drugoj polovini juna, a kupci će moći birati između verzija s jednom ili dvije SIM kartice, crne, zlatne ili boje lavande, rekao je Pavle Zobundžija, regionalni direktor odjela za telekomunikacije u kompaniji Samsung Electronics.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team