Samsung proširuje portfolio tableta novim Galaxy Tab S3

[ssba]
February 26th, 2017

Kompanija Samsung danas je predstavila Samsung Galaxy Tab S3, moderno dizajnirani tablet s naprednom tehnologijom za vrhunsko mobilno iskustvo. Svim ljubiteljima digitalnog sadržaja, Galaxy Tab S3 pružit će izuzetno iskustvo gledanja video sadržaja i uživanje u igrama, ali i svestranost alata za produktivnost.

 

Galaxy Tab S3 dolazi sa 9.7 inčnim Super AMOLED zaslonom, te donosi vrhunsku Galaxy tehnologiju, a zahvaljujući podršci za prikaz slike visokog dinamičkog raspona (HDR) omogućava reprodukciju video zapisa u HDR tehnologiji (10-bitna boja) za realističan prikaz boja i živopisan digitalni sadržaj. Novost je i Samsung Flow, rješenje koje čini rad u pokretu jednostavnim. Za sigurnu i osiguranu prijavu u korisnički račun, Samsung Flow koristi biometrijsku autentifikaciju prilikom prijave te može bežično povezati kompatibilne uređaje kako bi se dokumenti sigurno prenijeli sa prijenosnog uređaja na tablet. On također sinhronizira poruke i obavijesti, kako korisnici nikad ne bi propustili važnu poruku, bilo da koriste pametni telefon ili tablet. Posljednja novost je poboljšana olovka S Pen, za prirodno iskustvo pisanja, zahvaljujući tanjem vrhu promjera 0,7 milimetara i pojačanoj osjetljivosti pritiska.

 

Samsung Galaxy Tab S3_2

 

S Pen također uključuje korisne karakteristike poput Screen Off Memo, za brzo zapisivanje bilješki, PDF Annotation za jednostavno uređivanje dokumenata i crtanje na profesionalnom nivou uz pomoć alata za unaprijeđeno crtanje.

 

Novi tablet nastavlja tradiciju kompanije Samsung u isporuci inovativne Galaxy tehnologije, uključujući stražnju kameru od 13 megapiksela sa autofokusom i pet-megapiskelnu prednju kameru za izradu visokokvalitetnih fotografija. Galaxy Tab S3 također ima mogućnost proširenja memorije i veću energetsku učinkovitost uz sposobnost brzog punjenja, a podržava do 12 sati neprekinute reprodukcije video zapisa. Uređaj podržava i Pogo tipkovnicu, bez potrebe za dodatnim punjenjem ili uparivanjem.

 

Samsung je fokusiran na proširivanje granica mobilnog i kompjuterskog iskustva, isporučujući najkvalitetnije proizvode u klasi, koji zadovoljavaju raznolike potrebe i zahtjeve mobilnih korisnika. Naš novi portfolio tableta zasnovan je na vrhunskoj tehnologiji koja isporučuje produktivno i raznoliko iskustvo korisnicima, dizajniran za korisnike kod kuće, na poslu i u pokretu, izjavio je DJ Koh, predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija, Samsung Electronics..

 

Samsung Galaxy Tab S3 podiže mobilnu zabavu na novi nivo pružajući korisnicima osjećaj kao da su u kinu uz 4K reprodukciju video zapisa i zapanjujući Super AMOLED zaslon. Dodatno, Galaxy Tab S3 je prvi tablet kompanije Samsung sa ugrađenim četverostrukim stereo zvučnicima tvrtke AKG by HARMAN, za vrhunsko iskustvo gledanja i slušanja. A uz partnere sadržaja poput Amazona, korisnici mogu uživati u direktnom pristupu originalnim video zapisima u HDR tehnologiji.

 

Optimiziran za igru u pokretu, Galaxy Tab S3 sadrži Vulkan API za vrhunsku grafiku i Game Launcher za poboljšano korisnički interfejs i personalizirano gaming iskustvo, kao i Do Not Disturb način rada za neometano igranje.

 

Sa ugrađenom S Pen olovkom, Galaxy Tab S3 omogućava korisnicima da budu produktivniji, kreativniji te da izvršavaju više zadataka odjednom. Galaxy Tab S3 je također dizajniran kako bi njegovi korisnici uvijek bili povezani zahvaljujući karakteristikama bržeg punjenja i duljeg trajanja baterije.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team