Samsung se pridružuje zajednici proizvođača prestižnih satova na Baselworldu 2017

[ssba]
March 24th, 2017

Samsung Electronics pridružio se Meki entuzijasta na sajmu Baselworld 2017, povezujući visoke tehnologije i baštine švicarskog dizajna satova predstavivši svoj novi Gear portfolio pametnih satova.

 

Novi kaiši za sat rađeni po narudžbi, dodatne boje Gear S3-a i uzbudljivi concept dizajn su prikazani pored Gear linije pametnih satova, sa posebnim naglaskom na nedavno lanisirani Gear S3. Inspiriran umjetnošću urarstva, Gear S3 kombinira vrlo minuciozne detalje sa vrhunskim elementima dizajna koji se nalaze na tradicionalnom satu sa pametnim tehnološkim inovacijama koje zahtijeva jedan pametni sat. Korisnik ima koristi od odgovarajućeg kvaliteta dizajna – od otpornosti na vodu, nivoa vojne izdržljivosti , do ugrađenog zvučnika za pozive, glasovne poruke, muzički streaming i samostalni GPS za praćenje fitness aktivnosti. Gear S3 je dizajniran da nadopuni bilo koju kolekciju satova i izvlači nadahnuće iz luksuznih satova koji su izloženi na Baselworld-u.

 

Samsung Electronics gear (1)

 

- Shvatamo da je sat više od čuvara vremena, on je nosilac vašeg osobnog stila i vaših interesa. Gear S3 postavlja praktičnost, stil i inovativnost na viši nivo, dok zadržava posvećenost kvaliteti izrade. Gear S3 je više od pametnog sata, to je lijepo dizajniran sat čija bezvremenska kazaljka ide na pametne kategorije, to je sat koji je izrađen kako za zaljubljenike u satove tako i za tech entuzijaste, rekla je Younghee Lee, izvršna potpredsjednica Globalnog marketinga, u odjelu Mobilnih komunikacija kompanije Samsung Electronics.

 

Dizajner luksuznih satova sa sjedištem u Švicarskoj, Yvan Arpa, se pridružio Samsungu na Baselworldu kako bi predstavio tri koncepta satova koji se temelje na Gear S3. Tri koncepta podrazumijevaju da sat može izgledati kao Gear S3 na prvi pogled, ali da je to tradicionalni sat sa švicarskim mehanizmom i detaljima; poboljšani Gear S3, sa premium finalnom izradom koja ga postavlja na viši nivo; i na kraju, Gear S3 hibridna džepna verzija sata. Partnerstvo je dokaz Samsungove trenutne posvećenosti koja za svoj cilj ima pomicanje tradicionalnih granica i posvećenost smislenim inovacijama.

 

- Samsungova prisutnost na Baselworldu demonstrira razvojni svijet tehnologije i nauke o mjerenju vremena. Samsung je predan pružanju kvalitetne izrade u svim svojim proizvodima, kako bi se baština i razvoj industrije satova mogla odražavati, rekao je dizajner satova, Yvan Arpa, koji je bio uključen u izvornom procesu dizajna Samsungovog Gear S3.

 

U vezi sa Samsungovim prisustvom na Baselworldu, kompanija će početi uvoditi vrijednosne pakete/Value pack tokom Baselworlda 2017 za korisnike Gear S2 i S3. Ažuriranje donosi još više sadržaja i omogućuje korisnicima da dobiju još više sa partnerskim aplikacijama najboljih brandova, uključujući Spotify i NEST. Osim toga, ažuriranje poboljšava karakteristike kao što su Alti / Barometar, podsjetnik mogućnosti i S zdravlje.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team