Sarajevsko uz Letu Štuke predstavilo program Sarajevsko After Film

[ssba]
August 8th, 2017

Sarajevska pivara d.d. organizirala je Sarajevsko party povodom potpisivanja ugovora o sponzorstvu između Pivare i benda Letu Štuke, kojim je ova kompanija postala generalni sponzor njihovih novih materijala, a brand Sarajevsko oficijelno pivo ovog kultnog bh. benda.

 

- Nama je zaista drago da su i Letu Štuke jedan od 230 projekata koje smo podržali ove godine. Sarajevo je tokom trajanja SFF-a centar kulturnih događaja i mi, kao ekskluzivni sponzor Festivala, želimo da se svi ljubitelji Sarajevskog i odlično zabave. Smatramo da je bitno da što više građana Sarajeva i njihovih gostiju osjeti dio festivalskog atmosfere i nakon filmskih projekcija, rekla je PR direktorica Melisa Sefer-Liçin.

 

sarajevsko after film (4)

 

Bend Letu Štuke održat će dugo očekivani koncert na Sarajevsko After Filmu, čiji je pokrovitelj Pivara.

 

- Drago nam je zbog saradnje sa Sarajevskom pivarom i zbog mogućnosti da zajednički organizujemo nas povratnički koncert. To je još jedna potvrda da je i u ovakvim vremenima moguća sprega privrede i kulture. Nadam se da će se svi dobro zabaviti. Hvala još jednom susretljivoj ekipi iz Pivare i mojim dugogodišnjim komšijama, izjavio je frontmen benda Letu Štuke Dino Šaran.

 

sarajevsko after film (2)

 

Program Sarajevsko After Film, bit će održan od 11. do 17. augusta u Domu mladih u Skenderiji, a nastupit će 16 izvođača. Na Sarajevsko After Filmu nastupit će i Mostar Sevdah Reunion, Zoster, Elemental, Bad Copy i Skroz, a planirani su i nastupi DJ-eva. Sarajevsko na ovim koncertima časti sve svoje ljubitelje, pa će cijena točenog piva 0,33 l biti 2 KM, a tokom SFF-a pozivnice za koncerte će hostese Sarajevskog dijeliti u ugostiteljskim objektima. Sarajevska pivara, kao ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala, povodom ovogodišnjeg Festivala, proizvela je i ograničenu seriju filmske limenke Sarajevsko Premium.

 

 

YouTube Preview Image

 

I ove godine je Sarajevsko, kao ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala, pokrovitelj niza koncerata pod nazivom Sarajevsko After Film , koji će trajati od 11. do 17.8.2017. godine. Koncerti će biti u sarajevskom Domu mladih u kojem vas očekuju izvrsni izvođači i #Sarajevsko po cijeni od 2 KM za 0,33 l. Tokom sedam Sarajevsko After Film dana uživajte u sljedećim koncertima:

11.8. – Opening Submarine Night
12.8. – Letu Štuke & Gift
13.8. – Elemental & Disko Gripa vs. Džemo Brown
14.8. – Psych del Monday
15.8. – Bad Copy & Insani u Membrani
16.8. – Skroz & Starbridge
17.8. – Mostar Sevdah Reunion & Zoster
Ulaznice za sve nastupe se mogu kupiti na www.kupikartu.ba
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team