Snažna punkerica nova je putanja BITEMYSTYLE žene

[ssba]
November 27th, 2018

Zoran Aragović, kreativac i dizajner koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, predstavio je kampanju za aktualnu nedavno prikazanu kolekciju na Bipa Fashion.hr-u inspiriranu punkom i rockom. Snimana na odlagalištu starih automobila, kolekcija se savršeno uklopila u dizajnerovu viziju  snažne, buntovne i energične žene za koju je namjenio ovu kolekciju.

 

- Često sam u radu inspiriran muzikom, pa tako ni ova modna priča nije iznimka. Estetika punka mi je oduvijek bila zanimljiva zbog čega i ovaj put u detaljima koketiram upravo s tom muzičkom erom, naravno,  a moj prepoznatljiv način. U prvom planu je karirani uzorak kojeg kombiniram s prugama i tačkama, ističe Aragović.

 

Untitled-1 [Recovered]

 

Kolekcija je vrlo nosiva u dnevnim i večernjim izdanjima, a kada riječ o krojevima, sežu  od onih naglašenog volumena, ponajviše u kaputima i suknjama, pa sve do pripijene i ženstvenije forme koje naglašavaju tijelo, poput pencil suknji i haljina.

 

- U kampanji sam želio staviti naglasak na samu odjeću zbog čega šminka i frizura prate priču kolekcije, ali ostale su suptilne i nenaglašene. Sam eksterijer unatoč pregršt metala i željeza ne odvraća pozornost od glavnog fokusa kampanje, već se odlično uklapa kao kulisa ispred koje modeli poziraju, rekao je dizajner.

 

Glavna lica kampanje su modeli Luna Valas i Nada Ivančić iz agencije Talia, za čiji se besprijekoran izgled pobrinuo tim s kojim dizajner sarađuje već godinama. Tako kosu potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, make up Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua i Jean D’Arcel, dok je za styling bio zadužen Leon Ivanuša.

 

Da je snimanje kampanje timski posao koji uz sebe nosi određenu dozu odgovornosti slaže se i Denis Butorac koji se našao iza objektiva Zoranove najnovije kampanje. Rezultat velikog izazova osmišljavanja cjelokupnog vizuala koji je uspio spojiti sa sebi bliskom estetikom, Denis predstavlja kroz atmosferične fotografije snimljene na već spomenutoj lokaciji, dok su Luna i Nada utjelovile samouvjerene i ženstvene BiteMyStyle žene koje je fotograf uskladio uz svoju viziju alternativne djevojke.

 

Untitled-1 [Recovered] BMS (4) BMS (5) BMS (6) Untitled-1 [Recovered] BMS (8) BMS (9) BMS (10)

Modeli_Luna Valas i Nada Ivančić (Talia modeli)
Fotograf_Denis Butorac
Kosa_Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska
Make up_Ivana Bilandžija Billy za Jean D’Arcel i Illamasqua
Styling_Leon Ivanuša
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team