Spark.me objavljuje konkurs za blogere #SparkMe 2017

[ssba]
April 10th, 2017

Otvorene su prijave za takmičenje za zvanične blogere Spark.me konfrencije. Organizacioni tim konferencije koja spada u jednu od najvećih i najzanimljivijih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi i koja se održava 29. i 30. Maja u Bečićima kod Budve, objavljuje da blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podkast) i video zapise (vlog = “video blog”).

 

Sve što je potrebno da bi se bloger/ica prijavio/la za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu Zašto želim da učestvujem na Spark.me 2017 konferenciji, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe, taguje zvanični nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na adresi Spark.meRok za prijavu je 28. april. Spisak odabranih zvaničnih blogera bit će objavljen 9. maja na sajtu Spark.me konferencije.

 

SparkMe blogeri

 

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice Mediteran (u kojem će konferencija biti održana), kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 19. maja, jedan blog post u toku konferencije, i jedan po završetku iste.

 

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena četiri ovogodišnja govornika – u pitanju su Rory Suterland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist) koji dolazi iz Londona, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbes 30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina i Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike The Mom Test. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 09. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici www.facebook.com/sparkdotme i Twitter nalogu www.twitter.com/sparkdotme.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team