Spark.me organizatori otkrili ime prvog govornika

[ssba]
March 7th, 2017

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 29. i 30. maja, u Budvi, objavio je ime prvog potvrđenog Spark.me 2017 govornika. U pitanju je Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs 30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina (za 2016. godinu) i na listi Rockefeller fondacije 100 inovatora za naredni vijek.

 

Sharad Sagar - Photo 03

 

Sagar je osnivač i izvršni direktor Dexterity Global, međunarodno priznate organizacije koja putem svoje mreže online i offline obrazovnih platformi pruža informacije, resurse i mogućnosti za više od 1,2 miliona srednjoškolaca godišnje širom Indije i ostalih djelova Jugoistočne Azije. Inovativna rešenja na polju demokratizacije obrazovanja i izgradnje održivih biznisa su omogućila da Sagar bude najbolje plasirani Indijac na listi 100 najmoćnijih mladih preduzetnika na svijetu. Sagar ima više od 130.000 pratilaca na društvenim medijima, a o njegovim idejama i aktivnostima se govori na mnogim univerzitetima i u medijima širom svijeta.

 

Organizatori Spark.me će u narednom periodu objaviti imena i ostalih govornika na konferenciji.

 

Sharad Sagar - Photo 06

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 175€ do 12. marta. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Konferencija Spark.me održat će se peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi Spark.me, Facebook stranici i Twitter nalogu.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team