Stana Katić glavna je zvijezda nove američke krimi serije ODSUTNOST

[ssba]
September 6th, 2017

Prva sezona američke krimi serije Odsutnost premijerno će se početi prikazivati u našoj regiji od srijede, 11. oktobra. Nova uzbudljiva produkcija Sony Picturesa otkrila je i zaplet prve epizode te profile glavnih likova.

 

Prva epizoda donosi šokantan povratak FBI-jeve agentice Emily Byrne nakon što je dugo godina smatrana ubijenom od serijskog ubojice Conrada Harlowa. Emily je prisiljena suočiti se s misterijom njezina zatočeništva i činjenicom da je život svih drugih jednostavno nastavio bez nje. Kopajući po njezinom slučaju Nick Durand, Emilyin bivši muž, pronalazi vezu s vođom trafficking bande Robertom Semerovim. Kad ga FBI locira sumnja se odjednom prebacuje na Emily i svi se počinju pitati da li je to ista osoba koju su poznavali.

 

YouTube Preview Image

 

Emily Byrne glumi Stana Katić, američka glumica, srpskih korjena s područja Dalmacije. Emily nestaje u lovu na osumnjičenog serijskog ubojicu te se pojavljuje nakon puno godina s malo sjećanja što joj se dogodilo. Po povratku u neki novi i promjenjeni svijet mora se suočiti s emocionalnim oporavkom od zatočeništva i složiti ponovo svoj život.

 

Njezinog bivšeg supruga, FBI agenta Nicka Duranda, glumi Patrick Heusinger. Poslije Emilynog nestanka Nick je stvorio novi život s novog suprugom i sinom, a njezinim povratkom se nađe rastrgan između prošlosti i sadašnjosti. Alice Durand (igra je Cara Theobold) je Nickova nova žena i jedina majka koji Flynn, sin Emily i Nicka, poznaje. Emilyiniom povratkom njezin idiličan život se pretvara u kaos. Angel Bonanni portretira bostonskog detektiva Tommyja Gibbsa, koji tražeći serijskog ubojicu provjerava brojne vlastite teorije čiji tragovi vode do Emily kao ključne osobe.

 

odsutnost (4)

Adam Radford specijalan je agent bostonskog odjeljka FBI-a i bivši Emilyin parter. Iako mu je draga Adam je ipak politički karijerist, pa kad mu se i ona sama nađe na putu neće imati nikakvih popusta. Jack Byrneov odnos s Emily, usvojenom mlađom sestrom, bio je izuzetno kompetitivan. Nakon što je nestala, a zdravlje njihovog oca se pogoršalo Jackov život se raspao, pa je izgubio i doktorsku licencu zbog prekomjernog opijanja. Flynn Durand je devetogodišnji sin Nicka i Emily. Majka mu je nestala kad je imao samo tri godine i zapravo jedini majčinski odnos kojeg poznaje je s Alice što ga stavlja u izuzetno nezgodan položaj.

 

odsutnost (1)

Conrad Harlow (glumi ga Richard Brake) je bio glavni osumnjičeni u potrazi za serijskim ubojicom. Kad je Emily nestala novi dokazi su ga povezali s njezinom otmicom i ubojstvom te je osuđen. Šest godina kasnije ona se vraća i to baca potpuno novi svjetlo na njegov slučaj.

 

Deset epizoda prve sezone premijerno će se prikazivati od 11. oktobra u stalnom sedmičnom terminu srijedom u 21:55.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team