Story Hall of Fame savršen uvod u Sarajevo Film Festival

[ssba]
August 1st, 2019

Botanička bašta Zemaljskog muzeja BiH će 15. augusta ove godine, već drugi put u nizu, ugostiti Story Hall of Fame, najglamurozniju red carpet zabavu. Bit će to idealna uvertira u festivalsku atmosferu kojom Sarajevo odiše svakog augusta. Zabava koja se u susjednoj Hrvatskoj održava već dugi niz godina povodom rođendana najmoćnijeg lifestyle sedmičnika Story, ove godine će biti organizovana u partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom, i s nestrpljenjem je očekuju najveće domaće, ali i regionalne zvijezde.

 

Mirela Laković i Elvir Laković LAKA

Mirela Laković i Elvir Laković LAKA

 

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i veličanstvenog crvenog tepiha kojim su prošetale brojne zvijezde, časopis Story glavnom gradu BiH ponovo poklanja ovu glamuroznu zabavu, nastavljajući tako da njeguje novo prijateljstvo i započetu tradiciju. Tema ovogodišnje zabave je Pure Elegance, a imajući u vidu da su brojne dame prošle godine zasjale u neodoljivim kombinacijama naših modnih dizajnera, bit će zanimljivo vidjeti ko je najbolje uskladio svoj styling s ovogodišnjom temom Story Hall of Fame zabave.

 

Kao centralni sadržaj večeri, Story je prošle godine prvi put dodijelio nagrade Hall of Fame najboljim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, te je tako Storyjev bh. Hall of Fame dobio 10 novih stanara koji su kući ponijeli originalnu statuu, djelo savremenog umjetnika Ivana Fijolića. Spektakularna dodjela nagrada, popraćena inovativnim kreativnim rješenjima uređenja prostora, kao i sjajan muzički program, u Sarajevu se prepričavala još mjesecima poslije.

 

Mirsad Purivatra (SFF) Zrinka Ferina i Saša Lošić (Plavi Orkestar)

Mirsad Purivatra, Zrinka Ferina i Saša Lošić 

 

- Prošle godine smo stigli u Sarajevo znajući da nas čekaju dragi ljudi u veliki otvoreni zagrljaj, ali smo istinski bili dirnuti količinom pozitivnih emocija koje smo podijelili tu noć. Magija koja se dogodila u spoju sa dušom Sarajeva, naš je motiv da ove godine napravimo još više. Vjerujemo da je to najbolji način da ljudima i gradu, čije priče pratimo, kažemo hvala za nadahnuće koje svojim životom dajete našim čitateljima, ali i nama. Pozivi koji već stižu povodom ovogodišnje zabave Story Hall of Fame daju nam nagovještaj da će to biti najbolja red carpet zabava u Sarajevu, izjavila je glavna i odgovorna urednica lifestyle sedmičnika Story, Zrinka Ferina.

 

Vanja Lisac i Fuad Backović DEEN

Vanja Lisac i Fuad Backović DEEN

 

Story Hall of Fame red carpet zabava jedinstvena je prilika da se brojne bh. zvijezde i uvaženi sudionici društvenog života sretnu na najboljoj lokaciji u Sarajevu i provedu nezaboravne trenutke. Prilika će ujedno poslužiti i kao savršen uvod i zagrijavanje za Sarajevo Film Festival, koji svake godine Sarajevo pretvara u centar svijeta kad su u pitanju film, zabava i noćni život. Zbog sjajne atmosfere i magične energije koja je vladala prošle godine u botaničkoj bašti Zemaljskog muzeja, ljestvica očekivanja i znatiželje za ovu godinu je podignuta za stepen više. Lista zvanica za ovu zabavu nije velika, pa će tako samo rijetki imati tu privilegiju da ih u poštanskom sandučetu dočeka posebno dizajnirana VIP pozivnica. Ko su oni, saznat ćemo 15. augusta.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team