Sve boje jeseni COCOPAT kreativne radionice

[ssba]
October 24th, 2017

Prije nekoliko sedmica Marijana i Patricia Kordić, kreativni duo koji stoji iza brenda Cocopat, posjetile su Istanbul u potrazi za novim materijalima, idejama i upravo je Istanbul bio najveća inspiracija u stvaranju nove kolekcije. Kao i do sada, torbe su izrađene od najkvalitetnijih eko koža i metala na tržištu.

 

cocopat 2017 (1)

 

Boje koje preovladavaju u ovoj kolekcijij su sve najljepše boje jeseni – smaragdno zelena, boja crvenog vina, zagasito roza, a paletu su osvježili vintage cvjetnim uzorkom, modernim zmijskim uzorkom, kao i superpopularnim tvidom.

 

- Od svih modela koje smo predstavili u novoj kolekciji, kao prvu želimo izdvojiti najnoviji model HUREM, idealna torba srednje veličine koju možete nositi i preko dana ali i navečer. Moguće je nositi je na dugi lanac i dupli kratki lanac. Radile smo je u raskošnoj paleti boja – smaragdno zelenoj, kraljevsko plavoj, zagasito rozoj i boji crvenog vina, te divnom vintage floralnom uzorku. Drugačija je od svih torbi na našem tržištu i upravo to je ono što je čini posebnom i zbog čega će plijeniti sve poglede gdje god da se pojavite, kaže Patricia.

 

Model CVITA je bila najpopularnija torba iz njihove kolekcije za proljeće/ljeto ove godine i bila je na vrhu wishliste svih djevojaka koje ne vole uniformiranost i koje žele biti drugačije.

 

- Cvitu donosimo i u kolekciji jesen/zima ali u zagasitijim bojama, jer tko je rekao da su cvjetići rezervirani samo za ljeto? Kad smo nedavno objavile naš novi model Mara, pokupio je sve vaše simpatije i usrećio mnoge djevojke koje su iščekivale i jednu veliku torbu iz naše radionice. Osluškujući vaše potrebe i komentare, shvatile smo da je Mara možda ipak malo velika za sve nas, pa je tako nastala MINI MARA koju predstavljamo u novoj kolekciji. Osim antracit sive i bordo boje, radit ćemo je još u crnoj, tamno plavoj, bakrenoj, zlatnoj, bež, rozoj i svijetlo plavoj boji, sa srebrnim ili zlatnim detaljima po želji, ističe Patricia.

 

cocopat 2017 (8)

 

Što reći o Baby Unama osim da su već dvije godine najviše puta naručeni model iz njihove ponude. Baby Una za jesen je ogrnuta u crni, smaragdno zeleni i bordo crveni baršun, a Baby Une od tvida u tamnijoj i svjetlijoj boji su pokupile sve simpatije i vjerovatno već imamo novi bestseller u najavi.

 

- Dok se svi trude biti isti i uklopiti se, mi se svaki put trudimo izdvojiti se iz mase i ponuditi nešto novo i drugačije, a sudeći po komentarima i porukama koje stalno dobijamo, opet smo uspjele u tome. Drago nam je da djevojke i dalje prepoznaju kvalitet koji je i ovaj put na vrhunskom nivou, a mi se veselimo vidjeti kako će kombinirati nove modele, rekla nam je Patricia.

 

Fotografije je radila Maja Topčagić, MUA Lejla Emrić a modeli su Elena Kosjerina i Patricia Kordić.

 

cocopat 2017 (3) cocopat 2017 (4) cocopat 2017 (5) cocopat 2017 (6) cocopat 2017 (7) cocopat 2017 (9) cocopat 2017 (10) cocopat 2017 (11) cocopat 2017 (12) cocopat 2017 (14) cocopat 2017 (15) cocopat 2017 (16)
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team