Svjetski brend HIDESIGN otvorio prodajni objekat u Sarajevu

[ssba]
July 18th, 2018

Poznati svjetski brand, Hidesign, otvorio je svoj prodajni objekat u Sarajevu na adresi Vladislava Skarića 10. Smješten odmah do hotela Europe, objekat se prostire na dva sprata i 170 kvadrata, a građani i građanke Sarajeva u njemu mogu pronaći širok asortiman kožnih proizvoda i modnih dodataka kao što su aktovke, torbe, torbe za laptope, ruksake, odjeću, obuću, novčanike, sunčane naočale i druge male kožne proizvode.

 

Hidesign store Sarajevo 1A

 

Naglašavajući da je brend HiDesign trenutno prisutan u više od 24 države Evrope, Amerike, Australije i Azije, osnivač i vlasnik, Dilip Kapur, istakao je da će Sarajevo imati posebno mjesto u poslovnoj strategiji branda.

 

- Sarajevo se nalazi na raskrižju Evrope. Sa svojom jedinstvenom energijom i naslijeđem jako je slično našem brandu i zbog toga je savršeno mjesto za naš dom, naveo je Kapur te dodao da će objekat nuditi nove i moderne artikle.

 

Hidesign Iconic kolekcija - The Boxy bag

 

Novi objekat priča priču Hidesign branda. Od njegove buntovne prošlosti, koristeći arhivske fotografije i muzejske cjeline uključujući prvu torbicu koju je Hidesign dizajnirao 1978. godine do Boxy torbe za koju je Hidesign u Velikoj Britaniji osvojio nagradu ‘Accessory of the Year’. Objekat također ističe popularnost branda kroz recenzije digitalnih influencera koji posebno ističu autentičnost, ručni rad i ekološki osviješteno kožarstvo koje su glavna obilježja Hidesigna.

 

Hidesign muska kozna galanterija 2

 

Ponosi smo što građanima i građankama Sarajeva možemo predstaviti Hidesign brand. Stari Grad kao mjesto gdje se baštini prošlost, bit će centralna Hidesign lokacija za Evropu i nudit će kompletan izbor najnovijih Hidesign kolekcija, kazao je Raif Turko, zastupnik Hidesign Sarajevo.

 

Hidesign globalno je prisutan u premium outletima – House of Fraser u Velikoj Britaniji, Myers i David Jones u Australiji, Stuttafords u Južnoj Africi, Galleries Lafayette i Plaza Indonesia u Jakarti i Two Rivers u Keniji. Trenutno, Hidesign vodi 85 objekata i ima distribucijsku mrežu u 24 države svijeta kao što su Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, Autralija, Indija, Južna Afrika, Rusija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Portugal i Kenija.

 

Hidesign slavni

 

Osnovan 1978. godine od strane Dilipa Kapura, Hidesign je grupacija koja je redefinirala viziju luksuza kroz visok kvalitet proizvoda, ekološku svijest i personaliziranu uslugu. Hidesign je postao prepoznatljiv kroz vlastiti brand nastao na snažnom baštinjenju ručnog rada i inovacija. Održavajući svoju usredotočenost na klasični savremeni modni izričaj, sa bezvremenskim, ali i hrabrim dizajnom, Hidesign je pravi izbor za pametne i sofisticirane urbane profesionalce.

Više informacija na www.hidesign.ba

 

Hidesign store Sarajevo 1BHidesign store Sarajevo 1C Hidesign store Sarajevo 2 Hidesign store Sarajevo 3 Hidesign store Sarajevo 6 Hidesign store Sarajevo 7 Hidesign zenske cipele i tasna
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team

FBL 1000x500 px