Tajna prekrasne kose uz Avon Advance Techniques BB liniju

[ssba]
April 16th, 2017

Uz Avon Advance Techniques liniju za njegu kose, moguće je regenerirati kosu u vlastitom domu i postići profesionalni efekt. Najvažnija je svakako redovna njega: svakih nekoliko dana pružite svojoj kosu dubinsku njegu. Nježno je češljajte, pronađite vremena kod pranja s njegom kako bi sastojci stigli djelovati dubinski u strukturu vaše kose. Izaberite proizvode koji sadrže pravilne sastojke.

AT zena 3

 

 

Kako izabrati pravilne proizvode za njegu kose?

 

 

Svakodnevni tretmani, sušenje i peglanje kose, sprejevi za kosu i vremenski uslovi utiču na kvalitetu vlasi. Tome dodajte modne dodatke kao što su kape ili šeširi, te klimatizirani prostor… i vaša kosa potpuno gubi svoj sjaj. Kada je oštećena, isušena, puna elektriciteta, izaberite proizvode koji će vrlo brzo pobijediti određeni problem i vratiti kosi savršen izgled!

 

Takvu kompletnu njegu pruža linija Advance Techniques BB proizvoda s kompleksom algi i revolucionarnom Advance Shield zaštitnom tehnologijom. Alge brzo obnavljaju površinska oštećenja, ponovno izgrađuju strukturu i zatvaraju kutikule kose.  Advance Shield tehnologija omogućuje prodiranje u srž vlasi kako bi stvorila zaštitu od topline tokom sušenja ili oblikovanja kose. To je idealno rješenje ukoliko često koristite fen za kosu ili intenzivne boje za kosu, uključujući i izbjeljivanje.

 

 

AT Absolute Perfection linija

 

Pripremili smo nekoliko savjeta, jednostavnih koraka do predivne kose:

  1. Započnite s preciznim pranjem kose. Blagi kremasti Advanced Techniques BB šampon sa kompleksom algi nježno će očistiti kosu, bez isušivanja. Ponovite pranje, baš kao kod frizera, i istovremeno masirajte vlasište kose.
  2. Nakon što ste pažljivo isprali šampon, nanesite balzam ili kremastu masku s ekstraktom algi iz iste linije proizvoda. Ostavite na kosi nekoliko minuta kako bi dopustili zatvaranje kutikula kose i oporavak vanjskih oštećenja. Kosa će se zagladiti i omogućiti lakše ravnanje i oblikovanje. Predivan miris maske i balzama trenutno će vas odvesti na pravu rajsku plažu.
  3. Za pojačanu njegu ili umjesto balzama koji se ispire, možete izabrati tretman koji se ne ispire: luksuzni kremasti Advance Techniques BB tretman za kosu nanosi se direktno na mokru kosu. Peškirom lagano sakupite višak vode na kosi, te nanesite tretman pri tom pazeći da ne nanosite blizu tjemena, i ne ispirite. Eliksir dodatno štiti kosu tokom oblikovanja vrućim fenom ili peglom za kosu.
  4. Zamotajte kosu u peškir. Nemojte je odmah posušiti nego joj dozvolite da se odmori i napuni novom energijom u toplini, nekoliko minuta.
  5. Osušite kosu i nježno je počešljajte. Unutar Avonove Advance Techniques linije imate širok izbor četki za kosu.
  6. Počešljanu i zaglađenu kosu sada možete oblikovati i napraviti frizuru prema želji.

 

AT Absolute Perfection maska za kosu

Ako pravilno slijedite ove preporuke, posvetite vrijeme svojoj kosi i poklonite joj pravilnu njegu, uživat ćete u svom vlastitom ‘kaqo iz frizerskog salona’ izgledu. Potražite u novoj Avon brošuri kampanje 06!

 

AT Absolute Perfection AT zena 2
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team