Treći rođendan Garden of Dreams događaja na mjestu gdje sve počelo

[ssba]
August 14th, 2019

Predahnite od filmova u subotu, 17. avgusta od 16h do ponoći i iskoristite jedinstvenu priliku da posjetite „baštu snova“ Historijskog muzeja BiH i pridružite se proslavi trećeg rođendana Garden of Dreams događaja!

 

Iako je rođendanska proslava prvobitno planirana da se održi podno nacionalnog spomenika BiH, 105 godina stara kasarna Jajce, nažalost, nije podnijela vremenske nepogode u Sarajevu protekla dva dana, te sigurnosni uslovi trenutno ne dozvoljavaju da nakon dugo godina konačno otvori svoja vrata. Garden of Dreams se zato za svoj treći rođendan vraća u baštu Historijskog muzeja BiH, mjesto gdje su prije tri godine brojni ljubitelji elektronske muzike i dobre zabave poželjeli dobrodošlicu ovim, danas omiljenim cjelodnevnim događajima u Sarajevu.

 

After Affair

After Affair

 

Domaćini večeri su miljenici regionalne publike, DJ dvojac After Affair, a u goste im dolaze ukrajinska techno senzacija DJ Organism i najbolje čuvana tajna švicarske elektronske scene DJ Laolu.

 

DJ Organism

DJ Organism

 

Ukrajinski umjetnik Organism pravi je primjer višežanrovskog, uvijek nepredvidivog producenta s  izgrađenim muzičkim potpisom koji uključuje najbolje od hipnotičkih bas vibracija, uzbudljivih vokala i mističnih etno zvukova. DJ Organism karijeru je počeo prije 20 godina pod umjetničkim imenom Alfred, ali je 2013. godine odlučio napustiti mainstream scenu i počinje eksperimentisati sa zvukom. Danas je DJ Organism međunarodna senzacija iz Ukrajine, njegova numera Reflections izdata za Disco Halal uvrštena je u 10 najboljih numera melodične haouse i techno muzike, a njegove numere redovno puštaju Solomun, Dixon, Ame, DJ Tennis i mnogi drugi. Kritičari kažu da muzičke vibracije DJ Organisma prodiru duboko u srce i da je to muzika koju treba znati i imati u svojoj kolekciji.

 

DJ Laolu

DJ Laolu

 

DJ i producednt Laolu, kojeg nazivaju najbolje čuvana tajna švicarske klupske scene, svestrani je i dinamični umjetnik koji se vrlo brzo etablirao kao nova nada elektronske muzike. Bez obzira radi li se o kreativnom techno zvuku ​​ili melodičnom houseu, Laolu se ističe svojim sofisticiranim, prepoznatljivim zvukom. Debitantski EP O Fantasma objavio je 2010. godine, a njegove numere se danas nalaze na izdanjima Innervisions, Freude Am Tanzen i drugih.

 

Ovoj sjajnoj ekipi pridružit će se i poznati bosanskohercegovački DJ i producent G.EDD i SaraS.

 

Ulaznice možete kupiti na ulazu na događaj po cijeni od 25 KM.

tekst_Ervin Karamustafić
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team