U decembru prvi FORUM SPORTA u BiH

[ssba]
November 12th, 2018

Prvi Forum sporta u BiH koji će na jednom mjestu okupiti sportske stručnjake i stručnjakinje bit će održan 8.12.2018 godine u hotelu Sarajevo. Ovaj događaj namijenjen je osobama koje rade u sportskim klubovima i organizacijama, školama sportova, organizatorima sportskih događaja, studentima i studenticama i svima koji su na neki način povezani sa sportom.

 

Predavači na prvom Forumu sporta bit će Tomislav Cvitanušić, bh. ironman, maratonac, triatlonac i alpinista, te jedan od organizatora Sarajevskog polumaratona, zatim Samir Avdić, bivši košarkaš i kapiten reprezentacije BiH, jedan od pokretača akcije Jesi li za basket za obnovu košarkaških terena i organizator Pro Camp Sarajevo. Osim njih svoje predavanje imat će i Tarik Trbić, dugogodišnji PR FK Sarajevo, inače diplomirani pravnik, koji je svoje iskustvo u oblastima komunikacije i marketinga sticao kroz brojne organizacije, a trenutno je angažovan kao saradnik Švicarske ambasade u BiH, te Emir Muhamedagić, koji u struci odnosa sa javnošću djeluje od 2011. godine, a trenutno radi u Agenciji Bejtovic Communications gdje je između ostalog sarađivao sa Asmirom Begovićem, Sportskim igrama mladih, KK Bosna Royal, Giro di Sarajevo, dok je pet godina vodio PR kampanje za Sarajevski polumaraton. Najznačajniju ulogu imao je u FK Željezničar gdje je od 2012. do 2017. radio kao PR manager i glasnogovornik.

 

Tomislav Cvitanušić

Tomislav Cvitanušić

 

- Na ovom događaju predstavit će se i dvije nove platforme koje imaju za cilj unaprijeđenje poslovanja sportskih klubova i organizacija, software Sophico koji olakšava komunikaciju članova klubova sa roditeljima, zakazivanje treninga, izvještanje sa utakmica i turnira, te brojne druge olakšice u administrativnim procedurama, te platforma Sve za sport koja je prva sveobuhvatna baza sportova u BiH na kojoj svoje mjesto mogu pronaći klubovi, škole sporta, sportski objekti, prodavnice sportske opreme, treneri i trenerice u sportu, te članovi i članice sportskih kolektiva. Forum sporta je jedinstvena prilika da se na jednom mjestu čuju priče ljudi koji iza sebe imaju uspješno iskustvo u određenom sportu i sportskim oblastima. To je također šansa da se osobe koje rade u sportu povežu i razmijene svoja iskustva i mišljenja, rekao je Dino Šečić iz agencije Hardino koja je organizator događaja.

 

Emir Muhamedagić

Emir Muhamedagić

Pozivamo vas da prisustvujete prvom ovakvom događaju u BiH, a sve dodatne
informacije, kao i način prijave možete pronaći na zvaničnoj stranici ForumSporta.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team