U Sarajevu otvorena prva izložba hrvatske slikarice Branke Grubić

[ssba]
August 5th, 2017

U jedinstvenoj, opuštenoj atmosferi sarajevske Kutche, otvorena je izložba Don’t Fade Away, hrvatske slikarice Branke Grubić iz Šibenika. Na otvorenju se okupilo više od stotinu uzvanika/ca i predstavnika/ca medija. Nakon protokolarnog dijela otvorenja, posjetitelji/ce su se nastavili družiti u bašti #izakutche, uz nastup mladih šibenskih muzičara iz dueta Indigo.

 

U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (2)

 

Branka je vrlo emotivno doživjela svoju sarajevsku premijeru, te se biranim riječima zahvalila svima koji su sudjelovali u realizaciji njezinog sna.

 

- Danas mi je definitivno jedan od najljepših dana u životu. Ne samo zbog toga što sam otvorila svoju prvu samostalnu izložbu, već zbog svih lijepih uspomena koje ću ponijeti odavde. Od Maje, Adne i svih kutchanica, preko ekipe iz The Brew Puba, Superfooda i sarajevskih medija pa do brojnih znanih i neznanih prijatelja koji su večeras ispunili Kutchu i moje srce. Od prvog trenutka sarajevska raja je srcem ušla u ovaj projekt i unijela u sve ovo toliko emocija da od sada Sarajevo mogu smatrati svojim drugim domom. Isto tako, oduševila me podrška koju su mi pružile tvrtke i institucije iz Šibenika, Splita i Zagreba. Sva ta pozitivna energija pretočena je u ovu divnu večer koju nikad neću zaboraviti. Sad mogu slobodno reći: Organizirala sam svoju prvu izložbu i #bolimepipi, rekla je Branka.

U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (1)

 

Zadovoljstvo nije krila niti Adna Ahmedić, voditeljica Kutche.
- Iako smo mi u Kutchi prvenstveno orijentirani na promociju BiH umjetnika, dizajnera i obrtnika, zadovoljstvo nam je kad možemo ugostiti umjetnice poput Branke. Umjetnost ne poznaje granice i nepogrešivo povezuje otvorene i pozitivne ljude. S Brankom smo kliknuli na prvu i znali smo da će ovo biti sjajan događaj. Drago mi je i što su ljudi uživali u atmosferi naše bašte koju smo nedavno uredili i koja će biti mjesto brojnih lijepih događanja ovoga ljeta. 
Izložba će biti postavljena u konceptualnoj trgovini i galeriji Kutcha, na adresi Skenderija 15. Ulaz je slobodan.

 

U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (3) U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (4) U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (5) U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (6) U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (7) U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (8) U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (9) U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (10) U Sarajevu otvorena prva izlozba hrvatske slikarice Branke Grubic (11)
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team