U Sarajevu promovirani Dolce & Gabbana mirisi Dolce Floral Drops i Intenso

[ssba]
January 28th, 2015

Danas je u Umjetničkoj galeriji Bosne i Hercegovine u Sarajevu upriličena promocija povodom lansiranja Dolce&Gabbana blockbuster noviteta, muškog mirisa Intenso i ženskog Dolce Floral Drops. Promociji su prisustvovali brojni predstavnici medija.

 

Dolce&Gabbana promocija (12)

 

 

Intenso predstavlja snagu odlučnog muškarca čije srce kuca u duhu tradicije, ali koji istovremeno uživa u savremenom svijetu. Ovo je drvenasto aromatični miris koji otvara prozračne akvatične note uz zelene tonove bosiljka i lavande. Njegovu izrazitu privlačnost definira potpuno novo otkriće u svijetu mirisa: moepel note koje su specijalnom tehnologijom dobivene iz cvjetova i listova Milkwood drveta. Moepel akord je nova, senzualna, pomalo animalna nota sa akcentima meda, balzama i cvijeća što kreira modernu interpretaciju klasičnog efekta duhana. Muževnost duhanskih nota mirisa dodatno definiraju meke note ekstrakta sijena i pšeničnih ljuspica. Intenzitet i snagu miris crpi iz raskošne kombinacije labdanuma, sandalovine i čempresa u bazi parfema koja predstavlja savršen kontrast svježih, toplih i bogatih nota koje upotpunjuju kompoziciji mirisa i ističu njegov drvenasti šarm.

 

 

YouTube Preview Image

 

 

Dolce&Gabbana promocija (3)

 

- Intenso slavi svoju vezu sa Pour Homme tako što imitira ikonične linije njegovog pakovanja. Klasična bočica, elegantna i muževna sa zaobljenim siluetama i cilindričnim poklopcem, reinterpretirana je za INTENSO staklom u tamno smeđoj boji vuklanskog kamenja sa Dolce&Gabbana logom u elegantnoj bakarnoj nijansi erupcije lave. Vulkan i jeste glavna inspiracija za INTENSO muškarca koji je grub i hladan na površini, a vatreno strastven iznutra. Irski glumac Colin Farrell izabran je za lice Intenso mirisa i ovo je njegova prva saradnja s Dolce & Gabbana Fragrances, istaknula je brand managerica Sandra Bogdanović-Močević.

 

 

YouTube Preview Image

 

 

 

 

Dolce Floral Drops posjeduje rijetku ljepotu osvježavajuće cvjetnog mirisa. Magični dodir jutarnje rose kombinuje cvjetne note neroli listova, cvijeta papaje uz bijeli amarilis, narcis i lotos. Ali kašmeran, mošusne note i sandalovina obogaćuju njegov karakter i definiraju njegovu svježinu.

 

Dolce_bocica_75ML_

 

Upakovan je u bočicu sa zamagljenim staklom zakrivljenih linija sa poklopcem u obliku cvijeta mliječno bijelih latica. Zamagljeno staklo daje mirisu mističnu zelenkastu boju koja asocira na poljubac rose i savršeno odražava svježinu i nježnost mirisa.

 

Mlada Kate King je ponovno izabrana za zaštitno lice parfema Dolce Floral Drops. Sa takvim dubokim očima i plemićkim obilježjima, Domenico Dolce i Stefano Gabbana vidjeli su je kao moderno utjelovljenje Claudije Cardinale iz filma Leopard.

 

Idejni tvorci reklamne kampanje za Dolce Floral Drops bili su Domenico Dolce kao fotograf i Stefano Gabbana kao kreativni direktor.

 

Dolce&Gabbana promocija (15) Dolce&Gabbana promocija (13) Dolce&Gabbana promocija (11) Dolce&Gabbana promocija (7) Dolce&Gabbana promocija (8) Dolce&Gabbana promocija (9) Dolce&Gabbana promocija (1) Dolce&Gabbana promocija (2) Dolce&Gabbana promocija (5) Dolce&Gabbana promocija (6) Dolce&Gabbana promocija (14)

foto_FBL
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team