Uspješno završen treći serijal MODULAR workshopa

[ssba]
April 29th, 2019

Treći serijal Modular workshopa je uspješno završen. Nakon vrijednih deset nedjelja rada, studenti su imali priliku učiti različite tehnike DJ-inga, od osnova (beatmatchinga) sve do naprednih tehnika (schratching & beat jugglin). Pored svog mentora A Skitzoa imali su priliku slušati i raditi sa DJ Jasminonom i G.Eddom.

 

 

ANA

Oduvijek me zanimala muzika i od svoje 12 godine sam htjela biti DJ. Deset godina kasnije sam upisala skolu Modular u Sarajevu, koja je odlično iskustvo, svakom početniku preporučujem. Ko se želi baviti DJingom trebao bi proći ovakvu vrstu radionice. Ovo mi je puno pomoglo. Također sam upozala sam predivne ljude i prijatelje sa još boljom muzikom. Naš profesor, Ahmed, maksimalno se trudio da nam prenese svoje znanje o DJingu, dao nam je savjet kako da se ponašamo na sceni, te da nikad ne prestajemo stvarati novu muziku. Također, učio nas je najvažnijoj lekciji, a to je da uvijek trebamo biti ljudi sa dobrim i poštenim karakterom gdje god da odemo. Naš profesor je odličan DJ i još bolji čovjek i mogu reći da sam upoznala šta znači dobro upoznavši njega. 

 

 

AMEL

Zanimljivo, poučno i veoma, veoma zabavno iskustvo koje je rezultiralo ne samo novim pogledom na muziku, nego i novim prijateljima. Sve pohvale za mentora, brata, prijatelja Ahmeda koji je nesebično dijelo svoje znanje sa nama, a onaj trenutak kad stanete za miksetu i ‘vozite’ ljude koristeći sve što ste naučili tokom deset sedmica wokshopa je nešto što se mora doživjeti…

 

 

IVAN

Modular radionica je sjajan projekt koji mi je pružio priliku da naučim razne tehnike miksanja, od osnovnih, pa sve do nekih naprednih. Naučio sam raditi i sa pločama, što mi je bila velika želja od samog početka. Sve pohvale za našeg mentora A Skitzoa, koji nam je nesebično prenio svoje znanje. U toku radionice smo imali i goste, DJ Jasminu i G.Edda od kojih smo također mogli čuti i naučiti dosta zanimljivih stvari. Pored svega toga, upoznao sam divne ljude s kojima ću sigurno ostati u kontaktu, a nadam se i dijeliti dj pult u budućnosti. Preporučujem Modular radionicu svima koji vole muziku i žele da se bave DJingom.

 

 

ADNAN

Kao učesnik Modular radionice mogu sa sigurnošću potvrditi da sam završio edukaciju sa dosta skupljenog znanja u oblasti DJ-inga, sklapanjem vrhunskih prijateljstava, nezaboravnog druženja sa gostima, sve upakovano u super zabavne trenutke. Beskonačno strpljivi mentor, koji sa velikim pravom nosi tu titulu, mi je na najbolji način prenio svo znanje koje se za tako kratko vrijeme može prenijeti. Jednostavno rečeno, jedno od onih iskustava koje se pamte cijelog života.

 

 

 

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team